”Vi gillar luftigheten, ljuset och den öppna planlösningen”

Familjen och katten Kitty trivs fint i sitt LB Optimal 133 i Balsby. Jessica och Eric köpte både tomt och hus av LB-Hus. De fastnade för området eftersom det ligger nära stan men ändå på landet, dessutom bara 150 meter från Råbelövssjön.

– Vi tar oss till Kristianstad på 10 minuter med bil och det finns cykelväg hela vägen in. Läget är perfekt för oss och vi gillar att det är ett område med olika hustyper – det ger lite mer liv!

– Att vi valde LB-Hus beror på flera saker – att det fanns tomter just i Balsby och att vi kände väl till företaget, Eric är från Gualöv, nära LB-Hus fabrik. Vi upplevde att vi fick bra standard, rejäla material och produkter till hyfsat pris.

För oss är det viktigt att vårt hus är underhållsfritt ett bra tag – nu vill vi prioritera annat än husfix. Under byggprocessen uppskattade vi totalentreprenaden och att det var lagom många val som vi kunde ta beslut om efter hand, ett i taget. LB-Hus har ett bra koncept. Och en bra säljare i Paul.

Enplanshuset LB Optimal 133 är väldigt praktiskt för en småbarnsfamilj. Det var därför det blev just den modellen. Jessica och Eric gillar luftigheten, ljuset och den öppna planlösningen och är särskilt glada för braskaminen och ryggåstaket.

– Taket ger hela rymden! Det är ett socialt hus och det är trevligt att gästerna gärna hamnar vid köksön. Vi är jättenöjda med resultatet och vill ge ett tips till andra som funderar på att bygga: stressa inte! Tänk efter vad ni vill ha, jämför på webben, åk och titta. Ni ska leva i huset länge.

Familjens favoritplatser i huset:
Jessica: köket
Eric: soffan
Ture: överallt (han är ju 2 år)

Familj: 
Jessica Nylander, Eric Johnsson och lille Ture
Bor: 
I ett LB Optimal 133 i Balsby nordost om Kristianstad
Byggår: 
2015-2016

Behöver du hjälp?

Behöver du hjälp? När du bygger hus med oss är vi naturligtvis med dig hela vägen och vägleder. Har du inte bestämt dig för vem du skall bygga med än men har frågor kring hus och byggande? Kontakta din lokala säljare, så ser vi vad vi kan hjälpa dig med. Vi hörs!