Tillsammans säkrar vi din husdröm

Som kund hos oss på LB-Hus får du trygghet och enkelhet på köpet. Här sammanfattar vi några av fördelarna så att du tydligt kan se att vi sätter kvalitet och kundnöjdhet i fokus från första kontakt till garantibesiktning. Det senaste året har vi satsat rejält på området för att kunna ge dig snabb och kompetent hjälp när en fråga eller ett problem dyker upp. Det är tryggt att bygga med oss och det ska kännas – överallt och hela tiden.

Auktoriserad säljare

Våra säljare är utbildade och auktoriserade av branschorganisationen för de svenska trä och möbelföretagen – TMF.

Fast pris

Du har 6 månaders prisgaranti från kontraktsskrivning till slutbeställning (leveransavrop) – och därefter är priset fast, utan index. uppräkning, under hela byggtiden.

Förmånlig betalningsplan

Vi ger dig en baktung betalningsplan där du betalar efter utfört arbete under resans gång. Det sparar dig även räntekostnader under byggtiden.

Vi hjälper dig hela vägen

Under processen kommer du främst att ha kontakt med din säljare och byggledare. Din säljare vägleder dig fram till att bygget påbörjas. Därefter tar byggledaren över och projektleder byggnationen av ditt hus.

Eftermarknad

Hos oss finns en eftermarknadsavdelning som hjälper till om det skulle uppstå problem efter det att ni flyttat in i ert fina hus. Vi tar tag i problem med snabbhet, kunskap och stort engagemang – för din trygghets skull.

Kundnöjdhet i fokus

Vi på LB-Hus arbetar ständigt för att utveckla och förbättra vårt erbjudande i alla led. Därför utför vi kundnöjdhetsmätningar (NKI) genom Prognoscentret AB som är marknadsledande aktör inom området.

Försäkringar

Ännu tryggare med Gar-Bo
Gar-Bo är ett fristående, oberoende försäkringsbolag som är specialist på att trygga hela processen från husbygge till livet i drömhuset. De erbjuder dig som husköpare riktigt bra försäkringar, rådgivning, granskning, besiktningar och  utbildningar.

Färdigställandeförsäkring
– försäkringen tryggar dig under hela byggtiden.

Upp till 10 års nybyggnadsförsäkring
– skydd mot eventuella skador som upptäcks i efterhand.

Fullvärdesförsäkring
När du köper ett LB-hus ingår en fullvärdesförsäkring
– en villaförsäkring som gäller 1 år från husleverans.