Mest hus för pengarna

Att bygga nytt hus behöver inte innebära långdragna, osäkra projekt som dränerar både ekonomi och energi. Hos LB-Hus lotsas du tryggt genom hela processen.

Hos oss får du alltid fast pris och fast byggtid. Då vet du hur mycket det kommer att kosta, och när du kan bjuda in vännerna på inflyttningsfikan. Och för att göra det hela ännu enklare för dig arbetar vi utefter devisen ett kontrakt – en kontakt. Det innebär att du slipper hålla ordning på olika avtal hit och underentreprenörer dit.

Hos LB-Hus får du mest hus för pengarna.

Jämför oss gärna

Totalentreprenad enligt LB-Hus

När du vet vilket hus du ska bygga och var det ska ligga, börjar resan mot ditt nya hem. På LB-Hus bygger vi hus på totalentreprenad. De som har byggt hus med oss, på totalentreprenad, beskriver just processen som väldigt smidig. Det är vi stolta över, det är en stor sak att bygga ett hem och man har ju ett vardagsliv att ägna sig åt under tiden. Du kommer främst att ha kontakt med din säljare och byggledare. Din säljare guidar dig genom hela processen och vägleder dig fram till att bygget påbörjas. Därefter tar byggledaren över och projektleder byggnationen av ditt hus.

Här har vi gjort vår husbyggarprocess överskådlig – från tanken om ett hem till den faktiska inflyttnings­dagen – för att ge dig en uppfattning om hur det går till. Vill du veta mer är det bara att ringa!

Läs om allt som ingår i vår: Totalentreprenad

Se vår film: Totalentreprenad enligt LB-Hus

I vår Byggordlista hittar du de vanligaste begreppen inom byggbranschen.

Nyckelfärdigt hus enligt LB-Hus

Många kopplar samman LB-Hus med nyckelfärdigt utförande. Och det är vi faktiskt bäst på, tack vare totalentreprenaden och att vi har segmentets högsta leveransomfattning. Men vi erbjuder också andra alternativ, för den som vill göra lite av jobbet själv. Det finns ingen branschstandard för vad som ingår i de olika färdigställandegraderna, men vi vågar påstå att vi inkluderar mest. Tanken är ju att du, oavsett vad du väljer, skall få mest hus för pengarna när du bygger med oss.

Se filmen: Nyckelfärdigt enligt LB-Hus

Fredrik och Malin

Trygghet ingår som standard

Som kund hos oss får du trygghet och enkelhet på köpet. Vi erbjuder dig auktoriserade säljare, fast pris, förmånlig betalningsplan, försäkringar och mycket mer.

Gar-Bo är ett fristående, oberoende försäkringsbolag som är specialist på att trygga hela processen från husbygge till livet i drömhuset. Gar-Bo erbjuder husköparna riktigt bra försäkringar, rådgivning, granskning, besiktningar och utbildningar.

Färdigställandeförsäkring – försäkringen tryggar dig som kund under hela byggtiden.

Upp till 10-års nybyggnadsförsäkring – försäkring mot eventuella skador som upptäcks i efterhand.

Fullvärdesförsäkring – när du köper ett LB-Hus ingår en fullvärdesförsäkring. En villaförsäkring som gäller 1 år från husleverans.

Finansiering

Genom vårt samarbete med Nordea får du som bygger nytt hus en smart finansieringslösning. Du erbjuds snabb hjälp av ett specialistteam med lång erfarenhet av att finansiera nybyggen. Dessutom får du bra villkor på bolånen och just nu amorteringsfrihet i 5 år oavsett belåningsgrad.

Du är värd mest

Du som bestämmer dig för LB-Hus gör ett klokt val, bland annat eftersom våra hus redan från start har segmentets högsta grundstandard. Dessutom kan vi vår sak, första huset byggde vi för drygt 65 år sedan. Vi vågar påstå att fördelarna i vårt erbjudande ger dig mest hus för pengarna.