"Bygger vi nytt igen blir det ett LB-Hus"

Fredrik och Sandra tog lång tid på sig att jämföra husmodeller och husföretag. Efter ett års research föll allt på plats när Fredrik 2015 fick syn på LB-Hus nya Optimalserie.

– Vi valde LB Optimal 143 för det passar perfekt på vår tomt utanför Kungsbacka, förklarar Fredrik Martinsson.

När vi pratar med familjen Martinsson är det är bara drygt en månad sedan de fick nycklarna till sitt nya hus på landet utanför Kungsbacka.

– Vi är rent ut sagt lyckliga över huset. Jag har haft extremt höga förväntningar och är väldigt noga med detaljer. Därför är jag extra glad över att allt blev precis som vi ville ha det. Skulle vi bygga något mer hus blir det med all säkerhet ett LB-hus igen, säger Fredrik.
Fredrik och Sandra uppskattar särskilt husets öppna planlösning. Vardagsrummet har fått extra rymd med ryggåstaket som familjen valde till.

– Vi valde också stora fönsterpartier, en braskamin och detaljer som släta innertak, ledbelysning i fönstersmygar och skugglister med allmogeprofil. Det passar bra till vår stil. Vi gillar när det klassiska möter det nya, både i inredning och exteriört. Det här huset smälter bra in i den lantliga miljön och blir knappast omodernt i framtiden, säger Sandra.

Familj: 
Sandra och Fredrik Martinsson, med barnen Leiah och Mogge.
Bor: 
I ett LB Optimal 143, 1-planshus, utanför Kungsbacka.
Byggår: 
2015

Behöver du hjälp?

Behöver du hjälp? När du bygger hus med oss är vi naturligtvis med dig hela vägen och vägleder. Har du inte bestämt dig för vem du skall bygga med än men har frågor kring hus och byggande? Kontakta din lokala säljare, så ser vi vad vi kan hjälpa dig med. Vi hörs!