LB Optimal 139

Flexibelt med fyra eller fem sovrum

Den här klassiska husmodellen får vem som helst att känna sig som hemma. Den luftiga, liksom självklara entrén med insyn i den öppna delen av huset välkomnar både familj och vänner, om och om igen. Två sovrum i varsin ände på entréplan ger både närhet och lite avskildhet. På ovanvåningen kan de äldsta barnen få sitt eget utrymme: varsina rum med riktigt ordentliga klädkammare för nyfunna klädintressen eller hemligheter. Kanske är de vuxna välkomna upp på spelkväll i det gemensamma allrummet då och då? Blir ni fler i familjen, eller vill utöka möjligheterna till hemmajobb, går det att bygga till ett extra rum på entréplan.

Inredd eller oinredd övervåning?

Valet är ditt. Våra 1,5-planshus går alla att få med både inredd och oinredd övervåning. Väljer du oinredd övervåning kan du välja till olika tillval med förberedelser. Det gör 1,5-planshusen till våra mest flexibla hus. Väljer du oinredd övervåning bygger vi ditt 1,5-planshus med helt oinredd vind, enligt samma princip som ett 1-planshus – men med större taklutning. Kanske nöjer du dig med entrevåningen, men vill ha möjlighet till ett bättre andrahandsvärde i framtiden? Då är det här alternativet perfekt.

Virtuell visning av isolerad övervåning – se här

Virtuell visning av oinredd övervåning – se här

Ett hus – två taklösningar
Huset erbjuds även med 45° taklutning (152 m²) och kan då fås upp till sex sovrum.
Se LB Optimal 152

{{ HouseProvider.price }}*

*Priset avser utförande med oinredd övervåning. Huset går även att få med färdig övervåning. Kontakta din säljare för mer information.

Kontakta oss för mer information. Läs mer om totalentreprenad.

Prisgrupp {{ HouseProvider.priceGroupNumber }} — {{ HouseProvider.priceGroupText }}

Byggsatspris: {{ HouseProvider.kitPrice }}

Boarea: 138.9 m²

Byggnadsarea: 102.5 m²

Antal rum: 6

Byggnadshöjd: 3.5 m

Hustyp: 1,5-plan

Taklutning: 38°

Nockhöjd: 6.8 m

Arkitekt: Ingemar Medlöw - IMw-design AB

Produktblad och utrustningsstandard (pdf) Jämför oss gärna

Planritningar (Standardutförande)

Oinredd ovanvåning

Fasadritningar (Standardutförande)

Roterbar 3D-modell

Intresserad av LB Optimal 139?

Varmt välkommen att kontakta oss om du har några frågor eller önskar få en kostnadsfri offert på ditt drömhus. Fyll i kontaktformuläret nedan:

Genom att skicka in formuläret godkänner du att LB-Hus sparar information om dig. Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter i vår integritetspolicy.

Gå på visning

Är du intresserad av att se några av våra hus i verkligheten. Besök någon av våra visningar för att få en känsla för husen vi levererar. Se alla visningar