LB Optimal 90

Perfekt för det mindre hushållet

Med sin kompakta och samtidigt öppna boyta passar den här husmodellen utmärkt för det mindre hushållet. Eller varför inte som trevligt sommarboende med villastandard för hela året? Interiören präglas av stora, ljusa sällskapsytor i kök och vardagsrum som länkas samman till en luftig enhet. Du kan också ge plats åt ett extra sovrum för vänner eller utflyttade barn på besök genom att minska vardagsrummets yta något. Har du en förkärlek för praktiska lösningar? Klädkammare direkt i entrén ger dig gott om förvaringsmöjligheter! Bland tillvalen hittar du exempelvis bastu och kopplat garage/carport.

{{ HouseProvider.price }}

Kontakta oss för mer information. Läs mer om totalentreprenad.

Prisgrupp {{ HouseProvider.priceGroupNumber }} — {{ HouseProvider.priceGroupText }}

Byggsatspris: {{ HouseProvider.kitPrice }}

Boarea: 89.6 m²

Byggnadsarea: 102.5 m²

Antal rum: 3

Byggnadshöjd: 3.3 m

Hustyp: 1-plan, Fritidshus

Taklutning: 27°

Nockhöjd: 5.4 m

Arkitekt: Ingemar Medlöw - IMw-design AB

Produktblad och utrustningsstandard (pdf) Jämför oss gärna

Planritningar (Standardutförande)

Fasadritningar (Standardutförande)

Roterbar 3D-modell

Intresserad av LB Optimal 90?

Varmt välkommen att kontakta oss om du har några frågor eller önskar få en kostnadsfri offert på ditt drömhus. Fyll i kontaktformuläret nedan:

Genom att skicka in formuläret godkänner du att LB-Hus sparar information om dig. Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter i vår integritetspolicy.

Gå på visning

Är du intresserad av att se några av våra hus i verkligheten. Besök någon av våra visningar för att få en känsla för husen vi levererar. Se alla visningar