LB Optimal 113

Öppet och avskilt i optimal balans

Det här 1-planshuset är en vidareutveckling av en av våra mest populära modeller genom tiderna och ger den perfekta balansen mellan sociala och privata ytor. Här får du en känsla av öppenhet i sammanlänkat kök och vardagsrum med köksö som bjuder in till umgänge. Höga dubbla altandörrar i vardagsrummet ut mot baksidan kopplar naturligt samman interiör med exteriör i en harmonisk helhet. Du kan också välja till ryggåstak och tak över uteplatsen för en imponerande och personlig prägel på huset. Med stor klädvård med egen entré kan du enkelt ta hand om smutstvätten direkt från joggingturen eller barnens utelek.

 

Digital husvisning i ett LB Optimal 113

{{ HouseProvider.price }}

Kontakta oss för mer information. Läs mer om totalentreprenad.

Prisgrupp {{ HouseProvider.priceGroupNumber }} — {{ HouseProvider.priceGroupText }}

Byggsatspris: {{ HouseProvider.kitPrice }}

Boarea: 112.8 m²

Byggnadsarea: 130.6 m²

Antal rum: 4

Byggnadshöjd: 5.0 m

Hustyp: 1-plan, Fritidshus

Taklutning: 27°

Nockhöjd: 5.6 m

Arkitekt: Filip Behr

Produktblad och utrustningsstandard (pdf) Jämför oss gärna

Planritningar (Standardutförande)

Fasadritningar (Standardutförande)

Roterbar 3D-modell

Intresserad av LB Optimal 113?

Varmt välkommen att kontakta oss om du har några frågor eller önskar få en kostnadsfri offert på ditt drömhus. Fyll i kontaktformuläret nedan:

Genom att skicka in formuläret godkänner du att LB-Hus sparar information om dig. Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter i vår integritetspolicy.

Gå på visning

Är du intresserad av att se några av våra hus i verkligheten. Besök någon av våra visningar för att få en känsla för husen vi levererar. Se alla visningar