LB Optimal 117

Klassiskt och yteffektivt

Genomsikt och generöst ljusinsläpp utmärker den här klassiska husmodellen, som i sin tidlöshet passar för alla slags tomter och miljöer. Den optimerade boytan med tre till fyra sovrum, smarta förvaringsutrymmen och stor klädvård med egen entré gör sig perfekt för det mellanstora hushållet. Här har ni allt som behövs på ett och samma plan, och alltid en närhet till varandra. Den öppna planlösningen skapar ett trivsamt och luftigt samspel mellan kök och vardagsrum, och för den som önskar ytterligare höjd finns ryggåstak som tillval. Huset lämpar sig också som sommarstuga med en standard som håller året runt.

{{ HouseProvider.price }}

Kontakta oss för mer information. Läs mer om totalentreprenad.

Prisgrupp {{ HouseProvider.priceGroupNumber }} — {{ HouseProvider.priceGroupText }}

Byggsatspris: {{ HouseProvider.kitPrice }}

Boarea: 116.6 m²

Byggnadsarea: 131.5 m²

Antal rum: 4

Byggnadshöjd: 3.3 m

Hustyp: 1-plan, Fritidshus

Taklutning: 27°

Nockhöjd: 5.6 m

Arkitekt: Filip Behr

Produktblad och utrustningsstandard (pdf) Jämför oss gärna

Planritningar (Standardutförande)

Fasadritningar (Standardutförande)

Roterbar 3D-modell

Intresserad av LB Optimal 117?

Varmt välkommen att kontakta oss om du har några frågor eller önskar få en kostnadsfri offert på ditt drömhus. Fyll i kontaktformuläret nedan:

Genom att skicka in formuläret godkänner du att LB-Hus sparar information om dig. Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter i vår integritetspolicy.

Gå på visning

Är du intresserad av att se några av våra hus i verkligheten. Besök någon av våra visningar för att få en känsla för husen vi levererar. Se alla visningar