LB Optimal 108

Vinkeln ger ombonad uteplats

Det här är ett stort litet enplanshus, perfekt för det mindre hushållet med önskan om praktiska förvaringsmöjligheter och stora sociala ytor. Den öppna, effektiva planlösningen med mycket ljusinsläpp ger en känsla av rymd i hela huset – samtidigt som vardagsrummet i vinkel skärmar av något invändigt och ger en trevlig, ombonad innergårdskänsla på uteplatsen. För ännu mer rymd och ljus kan du välja till ryggåstak och gavelspetsfönster. Med möjlighet till tre sovrum finns här gott om plats för övernattande vänner. Har barnen flyttat hemifrån? Byt ut ena sovrummet till separat klädvård! Huset passar också fint som sommarboende med året-runt-standard – inte minst med tillvalet bastu.

{{ HouseProvider.price }}

Kontakta oss för mer information. Läs mer om totalentreprenad.

Prisgrupp {{ HouseProvider.priceGroupNumber }} — {{ HouseProvider.priceGroupText }}

Byggsatspris: {{ HouseProvider.kitPrice }}

Boarea: 108.5 m²

Byggnadsarea: 124.2 m²

Antal rum: 4

Byggnadshöjd: 3.3 m

Hustyp: 1-plan, Fritidshus, Vinkelhus

Taklutning: 27°

Nockhöjd: 5.4 m

Arkitekt: Ingemar Medlöw - IMw-design AB

Produktblad och utrustningsstandard (pdf) Jämför oss gärna

Planritningar (Standardutförande)

Fasadritningar (Standardutförande)

Roterbar 3D-modell

Intresserad av LB Optimal 108?

Varmt välkommen att kontakta oss om du har några frågor eller önskar få en kostnadsfri offert på ditt drömhus. Fyll i kontaktformuläret nedan:

Genom att skicka in formuläret godkänner du att LB-Hus sparar information om dig. Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter i vår integritetspolicy.

Gå på visning

Är du intresserad av att se några av våra hus i verkligheten. Besök någon av våra visningar för att få en känsla för husen vi levererar. Se alla visningar