LB Start 171

Ljust vinkelhus med härliga sällskapsytor

Med Start 171 erbjuds ett ljust vinkelhus med möjlighet att låta huset växa med familjen. Entréplan har en öppen planlösning mellan kök och matplats samt vardagsrum i vinkel med möjlighet till ryggåstak. Totalt kan huset erbjuda sex sovrum och mycket bra förvaringsmöjligheter. Detta är en favorit hos den större familjen. Du kan välja att köpa huset med inredd eller oinredd övervåning beroende av vad som passar dina behov.

 

Inredd eller oinredd övervåning?

Valet är ditt. Våra 1,5-planshus går alla att få med både inredd och oinredd övervåning. Väljer du oinredd övervåning kan du välja till olika tillval med förberedelser. Det gör 1,5-planshusen till våra mest flexibla hus. Väljer du oinredd övervåning bygger vi ditt 1,5-planshus med helt oinredd vind, enligt samma princip som ett 1-planshus – men med större taklutning. Kanske nöjer du dig med entrevåningen, men vill ha möjlighet till ett bättre andrahandsvärde i framtiden? Då är det här alternativet perfekt.

Virtuell visning av oinredd övervåning – se här

{{ HouseProvider.price }}*

*Priset avser utförande med oinredd övervåning. Huset går även att få med färdig övervåning. Kontakta din säljare för mer information.

Kontakta oss för mer information. Läs mer om totalentreprenad.

Prisgrupp {{ HouseProvider.priceGroupNumber }} — {{ HouseProvider.priceGroupText }}

Byggsatspris: {{ HouseProvider.kitPrice }}

Boarea: 171 m²

Byggnadsarea: 123.2 m²

Antal rum: 8-9

Byggnadshöjd: 3.6 m

Hustyp: 1,5-plan, Vinkelhus

Taklutning: 45°

Nockhöjd: 7.8 m

Planritningar (Standardutförande)

Fasadritningar (Standardutförande)

Roterbar 3D-modell

Intresserad av LB Start 171?

Varmt välkommen att kontakta oss om du har några frågor eller önskar få en kostnadsfri offert på ditt drömhus. Fyll i kontaktformuläret nedan:

Genom att skicka in formuläret godkänner du att LB-Hus sparar information om dig. Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter i vår integritetspolicy.

Gå på visning

Är du intresserad av att se några av våra hus i verkligheten. Besök någon av våra visningar för att få en känsla för husen vi levererar. Se alla visningar