LB Optimal 124

Klassiker i modern vinkel

Välkommen till en riktigt trevlig enplansvilla. I sin avlånga smärta form passar den de flesta tomter. Den takbeprydda entrén ger en omedelbar ombonad känsla, och väl inne öppnar hallen direkt upp till härliga siktlinjer och ljusinsläpp. Nischad köksdel och stor köksö ger gott om förvaring i köket, som tillsammans med matplats och vardagsrum bildar en rymlig enhet med dubbeldörr ut till vind- och insynsskyddad altan i vinkel. Direkt tillgång till utsidan har du också från det största sovrummet, beläget i behagligt avskild flygel med eget badrum, skjutdörrsgarderob och klädkammare – med anslutning till tvättstuga. Välj till ryggåstak i kök och vardagsrum för extra höjd upp i nock.

{{ HouseProvider.price }}

Kontakta oss för mer information. Läs mer om totalentreprenad.

Prisgrupp {{ HouseProvider.priceGroupNumber }} — {{ HouseProvider.priceGroupText }}

Byggsatspris: {{ HouseProvider.kitPrice }}

Boarea: 123.7 m²

Byggnadsarea: 146 m²

Antal rum: 4

Byggnadshöjd: 3.4 m

Hustyp: 1-plan, Vinkelhus

Taklutning: 27 och 34°

Nockhöjd: 5.4 m

Arkitekt: Ansvarig arkitekt Filip Behr

Produktblad och utrustningsstandard (pdf) Jämför oss gärna

Planritningar (Standardutförande)

Fasadritningar (Standardutförande)

Roterbar 3D-modell

Intresserad av LB Optimal 124?

Varmt välkommen att kontakta oss om du har några frågor eller önskar få en kostnadsfri offert på ditt drömhus. Fyll i kontaktformuläret nedan:

Genom att skicka in formuläret godkänner du att LB-Hus sparar information om dig. Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter i vår integritetspolicy.

Gå på visning

Är du intresserad av att se några av våra hus i verkligheten. Besök någon av våra visningar för att få en känsla för husen vi levererar. Se alla visningar