LB Optimal 204

Pampigt hus i herrgårdsstil

Huset för dig som vill ha extra allt. Generös boarea på två tjusiga våningar. Kliv in i den stora entrén med rymlig klädkammare. På entréplan smälter kök, matplats och vardagsrum ihop i ett. I andra änden kan du bygga till ett bibliotek eller gästrum med klädkammare (eller hemligt lönnrum!). Den centralt placerade trappan ger flexibel rundgång, och leder upp till plan två som rymmer fyra sovrum och ett generöst allrum. Här kan du välja till fransk balkong med fönsterpardörr. Föräldrasovrummet har inbyggd garderob, stor klädkammare och badrum i nära anslutning med möjlighet till både dusch och badkar. Vill du maxa huset ännu mer? Välj till valmat tak och entrétak, frontespis med dekorfönster på gavelspetsarna och extra fönsterpardörrar vid kök och matplats.

{{ HouseProvider.price }}

Kontakta oss för mer information. Läs mer om totalentreprenad.

Prisgrupp {{ HouseProvider.priceGroupNumber }} — {{ HouseProvider.priceGroupText }}

Byggsatspris: {{ HouseProvider.kitPrice }}

Boarea: 204 m²

Byggnadsarea: 116.1 m²

Antal rum: 6-7

Byggnadshöjd: 6.1 m

Hustyp: 2-plan

Taklutning: 27°

Nockhöjd: 8.3 m

Arkitekt: Filip Behr

Produktblad och utrustningsstandard (pdf) Jämför oss gärna

Planritningar (Standardutförande)

Fasadritningar (Standardutförande)

Roterbar 3D-modell

Intresserad av LB Optimal 204?

Varmt välkommen att kontakta oss om du har några frågor eller önskar få en kostnadsfri offert på ditt drömhus. Fyll i kontaktformuläret nedan:

Genom att skicka in formuläret godkänner du att LB-Hus sparar information om dig. Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter i vår integritetspolicy.

Gå på visning

Är du intresserad av att se några av våra hus i verkligheten. Besök någon av våra visningar för att få en känsla för husen vi levererar. Se alla visningar