LB Optimal 185

Klassiskt med många rum

Det här rymliga huset är stilrent utformat med klassisk fasad och sadeltak. Interiören präglas av ljuslinjer, genomsikt och en välgenomtänkt plan som gör det mesta möjligt. Drömmer du om eget bibliotek? Extra lekrum till barnen? Väntar ni en till i familjen, eller kanske övernattningssugna gäster? Med sex rum som standard, och möjlighet att utöka till sju, finns gott om utrymme att följa dina husdrömmar. På entréplan finns ordentliga sociala ytor för maximalt familjehäng. Välj till braskamin för att förhöja det traditionella myset ännu mer. Du kan också räkna med gott om plats att stuva undan kläder och prylar med möjligheten till klädkammare i anslutning till alla sovrum på plan två, och klädvård med egen ingång.

Inredd eller oinredd övervåning?

Valet är ditt. Våra 1,5-planshus går alla att få med både inredd och oinredd övervåning. Väljer du oinredd övervåning kan du välja till olika tillval med förberedelser. Det gör 1,5-planshusen till våra mest flexibla hus. Väljer du oinredd övervåning bygger vi ditt 1,5-planshus med helt oinredd vind, enligt samma princip som ett 1-planshus – men med större taklutning. Kanske nöjer du dig med entrevåningen, men vill ha möjlighet till ett bättre andrahandsvärde i framtiden? Då är det här alternativet perfekt.

Virtuell visning av isolerad övervåning – se här

Virtuell visning av oinredd övervåning – se här

{{ HouseProvider.price }}*

*Priset avser utförande med oinredd övervåning. Huset går även att få med färdig övervåning. Kontakta din säljare för mer information.

Kontakta oss för mer information. Läs mer om totalentreprenad.

Prisgrupp {{ HouseProvider.priceGroupNumber }} — {{ HouseProvider.priceGroupText }}

Byggsatspris: {{ HouseProvider.kitPrice }}

Boarea: 184.6 m²

Byggnadsarea: 131.5 m²

Antal rum: 8

Byggnadshöjd: 3.5 m

Hustyp: 1,5-plan

Taklutning: 38°

Nockhöjd: 7.1 m

Arkitekt: Filip Behr

Produktblad och utrustningsstandard (pdf) Jämför oss gärna

Planritningar (Standardutförande)

Oinredd ovanvåning

Fasadritningar (Standardutförande)

Intresserad av LB Optimal 185?

Varmt välkommen att kontakta oss om du har några frågor eller önskar få en kostnadsfri offert på ditt drömhus. Fyll i kontaktformuläret nedan:

Genom att skicka in formuläret godkänner du att LB-Hus sparar information om dig. Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter i vår integritetspolicy.

Gå på visning

Är du intresserad av att se några av våra hus i verkligheten. Besök någon av våra visningar för att få en känsla för husen vi levererar. Se alla visningar