LB Optimal 185

Klassiskt för den växande familjen

Det här är ett klassiskt hus som präglas av ljuslinjer och genomsikt och passar perfekt för det större hushållet. Det stilrena utförandet gör att det passar fint i alla slags miljöer. Öppna, ljusa sällskapsytor ger fint samspel mellan kök och vardagsrum. Den rymliga hallen är en av husets mest uppskattade egenskaper och som tillval finns praktisk klädkammare under trappan. Här har du möjlighet att få upp till sju sovrum och huset lätt anpassas i takt med att hushållet ändrar storlek. Du kan välja att köpa huset med inredd eller oinredd övervåning, kanske börjar du i liten skala och låter huset växa med familjen?

Inredd eller oinredd övervåning?

Valet är ditt. Våra 1,5-planshus går alla att få med både inredd och oinredd övervåning. Väljer du oinredd övervåning kan du välja till olika tillval med förberedelser. Det gör 1,5-planshusen till våra mest flexibla hus. Väljer du oinredd övervåning bygger vi ditt 1,5-planshus med helt oinredd vind, enligt samma princip som ett 1-planshus – men med större taklutning. Kanske nöjer du dig med entrevåningen, men vill ha möjlighet till ett bättre andrahandsvärde i framtiden? Då är det här alternativet perfekt.

Virtuell visning av isolerad övervåning – se här

Virtuell visning av oinredd övervåning – se här

{{ HouseProvider.price }}*

*Priset avser utförande med oinredd övervåning. Huset går även att få med färdig övervåning. Kontakta din säljare för mer information.

Kontakta oss för mer information. Läs mer om totalentreprenad.

Prisgrupp {{ HouseProvider.priceGroupNumber }} — Priserna varierar beroende på var i landet du bygger ditt hus.

Boarea: 184.6 m²

Byggnadsarea: 131.5 m²

Antal rum: 8

Byggnadshöjd: 3.5 m

Hustyp: 1,5-plan

Taklutning: 38°

Nockhöjd: 7.1 m

Arkitekt: Filip Behr Andersson

Produktblad och utrustningsstandard (pdf) Alltid mest hus för pengarna - Jämför oss gärna (PDF)

Planritningar (Standardutförande)

Bottenvåning
Övervåning
Oinredd ovanvåning
Bottenvåning
Övervåning

Fasadritningar (Standardutförande)

Intresserad av LB Optimal 185?

Varmt välkommen att kontakta oss om du har några frågor eller önskar få en kostnadsfri offert på ditt drömhus. Fyll i kontaktformuläret nedan:

Genom att skicka in formuläret godkänner du att LB-Hus sparar information om dig. Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter i vår integritetspolicy.

Gå på visning

Är du intresserad av att se några av våra hus i verkligheten. Besök någon av våra visningar för att få en känsla för husen vi levererar. Se alla visningar