LB Optimal 180

Stort hus med härliga sällskapsytor

Pampigt och praktiskt definierar det här stora tvåvåningshuset med upp till fem sovrum och en stilren husdesign som går hem i alla typer av omgivningar. Entréplan bjuder in till umgänge i sammanflätat kök, matplats och vardagsrum. För den som vill dra sig undan det sociala en stund leder den charmiga trappen upp till mer privata ytor på plan två med sovrum och allrum. Förvaringsmöjligheter då? Tre klädkammare, möjlighet till extra förråd under trappan, och stor tvättstuga med egen entré. Sätt er prägel på villan genom att välja till burspråk med balkong på baksidan. Eller varför inte en snygg veranda runt husknuten för en riktig New England-känsla?

Husmodellen går att få med anpassad byggnadsarea under 100 kvm.

{{ HouseProvider.price }}

Kontakta oss för mer information. Läs mer om totalentreprenad.

Prisgrupp {{ HouseProvider.priceGroupNumber }} — {{ HouseProvider.priceGroupText }}

Byggsatspris: {{ HouseProvider.kitPrice }}

Boarea: 179.2 m²

Byggnadsarea: 102.5 m²

Antal rum: 6-7

Byggnadshöjd: 6.1 m

Hustyp: 2-plan

Taklutning: 27°

Nockhöjd: 8.3 m

Arkitekt: Filip Behr

Produktblad och utrustningsstandard (pdf) Jämför oss gärna

Planritningar (Standardutförande)

Fasadritningar (Standardutförande)

Roterbar 3D-modell

Intresserad av LB Optimal 180?

Varmt välkommen att kontakta oss om du har några frågor eller önskar få en kostnadsfri offert på ditt drömhus. Fyll i kontaktformuläret nedan:

Genom att skicka in formuläret godkänner du att LB-Hus sparar information om dig. Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter i vår integritetspolicy.

Gå på visning

Är du intresserad av att se några av våra hus i verkligheten. Besök någon av våra visningar för att få en känsla för husen vi levererar. Se alla visningar