LB Optimal 179

Stort hus med många sovrum

Med hela fem sovrum, och möjlighet att dela av vardagsrummet till ännu ett, är det här klassiska huset lätt att anpassa allt eftersom hushållet ändrar storlek. Räkna med rikligt ljusinsläpp både i den öppna köks- och vardagsrumsytan på entréplan, och i sovrummen på andra våningen som alla har fönster åt två håll. Tillvalet kopplat garage kan fungera både som snygg sovplats för bilen och praktisk förlängning av huset att gömma undan pingisbord och studsmattor i när sommaren går i dvala. Och när vi ändå pratar personliga anpassningar av huset – varför inte välja till en New England-veranda längs med fasaderna?

Husmodellen går att få med anpassad byggnadsarea under 100 kvm, se här.

{{ HouseProvider.price }}

Kontakta oss för mer information. Läs mer om totalentreprenad.

Prisgrupp {{ HouseProvider.priceGroupNumber }} — {{ HouseProvider.priceGroupText }}

Byggsatspris: {{ HouseProvider.kitPrice }}

Boarea: 179.2 m²

Byggnadsarea: 102.5 m²

Antal rum: 7

Byggnadshöjd: 6.1 m

Hustyp: 2-plan

Taklutning: 27°

Nockhöjd: 8.3 m

Arkitekt: Ingemar Medlöw - IMw-design AB

Produktblad och utrustningsstandard (pdf) Jämför oss gärna

Planritningar (Standardutförande)

Fasadritningar (Standardutförande)

Roterbar 3D-modell

Intresserad av LB Optimal 179?

Varmt välkommen att kontakta oss om du har några frågor eller önskar få en kostnadsfri offert på ditt drömhus. Fyll i kontaktformuläret nedan:

Genom att skicka in formuläret godkänner du att LB-Hus sparar information om dig. Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter i vår integritetspolicy.

Gå på visning

Är du intresserad av att se några av våra hus i verkligheten. Besök någon av våra visningar för att få en känsla för husen vi levererar. Se alla visningar