LB Optimal 175

Två flyglar och fem sovrum på ett plan

Det här stora enplanshuset i spännande H-form delar hemmet i två delar – som låter sig förenas i en välbalanserad helhet med matplats och kök som mittpunkt. Entrén med kapprumsdel är på en gång funktionell och inbjudande. I husets ena del kan barnen få en hel flygel för sig själva med fyra sovrum, badrum och gemensamt allrum. På andra sidan finns det luftiga vardagsrummet och föräldrasovrummet med närhet till både badrum och gedigen klädvård. Välj till kopplat garage för en smart ingång till klädvården! Gillar du storslaget kan du också välja till ryggåstak i vardagsrum med fönster i gavelspetsarna.

 

{{ HouseProvider.price }}

Kontakta oss för mer information. Läs mer om totalentreprenad.

Prisgrupp {{ HouseProvider.priceGroupNumber }} — {{ HouseProvider.priceGroupText }}

Byggsatspris: {{ HouseProvider.kitPrice }}

Boarea: 175.3 m²

Byggnadsarea: 197.2 m²

Antal rum: 7

Byggnadshöjd: 3.4 m

Hustyp: 1-plan

Taklutning: 27 och 34°

Nockhöjd: 5.9 m

Arkitekt: Filip Behr

Produktblad och utrustningsstandard (pdf) Jämför oss gärna

Planritningar (Standardutförande)

Fasadritningar (Standardutförande)

Roterbar 3D-modell

Intresserad av LB Optimal 175?

Varmt välkommen att kontakta oss om du har några frågor eller önskar få en kostnadsfri offert på ditt drömhus. Fyll i kontaktformuläret nedan:

Genom att skicka in formuläret godkänner du att LB-Hus sparar information om dig. Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter i vår integritetspolicy.

Gå på visning

Är du intresserad av att se några av våra hus i verkligheten. Besök någon av våra visningar för att få en känsla för husen vi levererar. Se alla visningar