LB Optimal 173

Nominerad till Årets hus 2022!

Det här är huset med stort ”H” för dig som vill ha gott om plats för både fester och vardagsliv. Med stort master bedroom med egen wc/dusch och klädkammare, separat barndel med eget allrum, rejäl yta för vardagsrum/matplats och massor med förvaringsmöjligheter i klädvårdsdelen, är så gott som hela önskelistan avklarad. Husets sällskapsytor badar i ljus tack vare generösa fönsterpartier och såväl kök som vardagsrum har kontakt med både framsidan och den vindskyddade baksidan. Bland tillvalen hittar du ryggåstak i vardagsrum med fönsterpaket och takfönster.

Digital husvisning LB Optimal 173

{{ HouseProvider.price }}

Kontakta oss för mer information. Läs mer om totalentreprenad.

Prisgrupp {{ HouseProvider.priceGroupNumber }} — {{ HouseProvider.priceGroupText }}

Boarea: 173.3 m²

Byggnadsarea: 196.4 m²

Antal rum: 6

Byggnadshöjd: 3.6 m

Hustyp: 1-plan, Vinkelhus

Taklutning: 45°

Nockhöjd: 6.9 m

Arkitekt: Filip Behr

Produktblad och utrustningsstandard (pdf) Alltid mest hus för pengarna - Jämför oss gärna (PDF)

Planritningar (Standardutförande)

Fasadritningar (Standardutförande)

Roterbar 3D-modell

Intresserad av LB Optimal 173?

Varmt välkommen att kontakta oss om du har några frågor eller önskar få en kostnadsfri offert på ditt drömhus. Fyll i kontaktformuläret nedan:

Genom att skicka in formuläret godkänner du att LB-Hus sparar information om dig. Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter i vår integritetspolicy.

Gå på visning

Är du intresserad av att se några av våra hus i verkligheten. Besök någon av våra visningar för att få en känsla för husen vi levererar. Se alla visningar