LB Optimal 171

Stort och ljust i vinkel

Här har vi ett rejält vinkelhus med rikliga förvaringsmöjligheter och fem eller sex sovrum fördelade på entréplan och ovanvåning. Redan i entrén får du en känsla av husets öppenhet, med stor hall och genomsikt till de inbjudande sociala ytorna. Den välbekanta L-formen bildar en riktigt trivsam vardagsrumshörna på entréplan och ger en härlig innergårdskänsla utvändigt med skydd från vind och insyn. Välj till ryggåstak med fönster i gavelspetsarna för ännu mer rymd också invändigt. Garanterad wow-känsla! Du kan välja att köpa huset med inredd eller oinredd övervåning. Kanske börjar du i liten skala och låter huset växa med familjen?

Inredd eller oinredd övervåning?

Valet är ditt. Våra 1,5-planshus går alla att få med både inredd och oinredd övervåning. Väljer du oinredd övervåning kan du välja till olika tillval med förberedelser. Det gör 1,5-planshusen till våra mest flexibla hus. Väljer du oinredd övervåning bygger vi ditt 1,5-planshus med helt oinredd vind, enligt samma princip som ett 1-planshus – men med större taklutning. Kanske nöjer du dig med entrevåningen, men vill ha möjlighet till ett bättre andrahandsvärde i framtiden? Då är det här alternativet perfekt.

Virtuell visning av isolerad övervåning – se här

Virtuell visning av oinredd övervåning – se här

{{ HouseProvider.price }}*

*Priset avser utförande med oinredd övervåning. Huset går även att få med färdig övervåning. Kontakta din säljare för mer information.

Kontakta oss för mer information. Läs mer om totalentreprenad.

Prisgrupp {{ HouseProvider.priceGroupNumber }} — {{ HouseProvider.priceGroupText }}

Byggsatspris: {{ HouseProvider.kitPrice }}

Boarea: 171.5 m²

Byggnadsarea: 124.2 m²

Antal rum: 8

Byggnadshöjd: 3.6 m

Hustyp: 1,5-plan, Vinkelhus

Taklutning: 45°

Nockhöjd: 7.8 m

Arkitekt: Ingemar Medlöw - IMw-design AB

Produktblad och utrustningsstandard (pdf) Jämför oss gärna

Planritningar (Standardutförande)

Oinredd ovanvåning

Fasadritningar (Standardutförande)

Roterbar 3D-modell

Intresserad av LB Optimal 171?

Varmt välkommen att kontakta oss om du har några frågor eller önskar få en kostnadsfri offert på ditt drömhus. Fyll i kontaktformuläret nedan:

Genom att skicka in formuläret godkänner du att LB-Hus sparar information om dig. Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter i vår integritetspolicy.

Gå på visning

Är du intresserad av att se några av våra hus i verkligheten. Besök någon av våra visningar för att få en känsla för husen vi levererar. Se alla visningar