LB Optimal 169

Optimerad boyta för alla tomter

Här har vi 169 tilltalande och välplanerade kvadratmeter för den större familjen. Den klassiska husmodellen har entrén smart placerad på gaveln, vilket möjliggör en placering även på den trängre tomten. Det rymliga kapprummet ligger smidigt i direkt anslutning till entrén. Altandörrarna i kök och vardagsrum skapar en naturlig länk mellan insida och utsida. Särskilt härlig är den precis vid köksdelen – dina egenodlade örter är bara några steg bort. På våning två råder lugnet med ytterligare fyra sovrum utöver det på våning ett, allrum och badrum med möjlighet till både dusch och badkar. Vill du ge huset ett mer personligt uttryck? Välj till runda dekorfönster i gavelspetsen. Du kan även välja till kopplat garage via entrén i klädvården.

{{ HouseProvider.price }}

Kontakta oss för mer information. Läs mer om totalentreprenad.

Prisgrupp {{ HouseProvider.priceGroupNumber }} — {{ HouseProvider.priceGroupText }}

Byggsatspris: {{ HouseProvider.kitPrice }}

Boarea: 168.5 m²

Byggnadsarea: 98.3 m²

Antal rum: 7

Byggnadshöjd: 6.4 m

Hustyp: 2-plan

Taklutning: 22 och 45°

Nockhöjd: 8.6 m

Arkitekt: Filip Behr

Produktblad och utrustningsstandard (pdf) Jämför oss gärna

Planritningar (Standardutförande)

Fasadritningar (Standardutförande)

Roterbar 3D-modell

Intresserad av LB Optimal 169?

Varmt välkommen att kontakta oss om du har några frågor eller önskar få en kostnadsfri offert på ditt drömhus. Fyll i kontaktformuläret nedan:

Genom att skicka in formuläret godkänner du att LB-Hus sparar information om dig. Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter i vår integritetspolicy.

Gå på visning

Är du intresserad av att se några av våra hus i verkligheten. Besök någon av våra visningar för att få en känsla för husen vi levererar. Se alla visningar