LB Optimal 165

Lättplacerat, socialt och rymligt

Det är lätt att umgås i sluttningshuset LB Optimal 165. Inte minst i det centralt placerade köket med direktkontakt till nästan hela entréplanet. Här är öppet och ljust med stora fönsterpartier som ger en fin utsikt mot baksidan ”lite grann från ovan”. Förvaringsutrymmena är ett annat plus värt att nämna; ett lyxigt master bedroom med extra generös förvaring, stor klädkammare i två av de mindre sovrummen och dessutom allt önskvärt utrymme för ren och smutsig tvätt i klädvården. Väldigt bra är också det faktum att huset kan placeras på flera olika sätt på din tomt eftersom sluttningsplanet har tre väggar utan fönster. Vänd och vrid och hitta läget som ger er mest.

{{ HouseProvider.price }}

Kontakta oss för mer information. Läs mer om totalentreprenad.

Prisgrupp {{ HouseProvider.priceGroupNumber }} — {{ HouseProvider.priceGroupText }}

Byggsatspris: {{ HouseProvider.kitPrice }}

Boarea: 158.7 m²

Byggnadsarea: 96.7 m²

Antal rum: 6

Byggnadshöjd: 7 m

Hustyp: Sluttningshus

Taklutning: 14°

Nockhöjd: 7.4 m

Arkitekt: Filip Behr

Produktblad och utrustningsstandard (pdf) Jämför oss gärna

Planritningar (Standardutförande)

Övervåning
Bottenvåning
Bottenvåning
Övervåning

Fasadritningar (Standardutförande)

Roterbar 3D-modell

Intresserad av LB Optimal 165?

Varmt välkommen att kontakta oss om du har några frågor eller önskar få en kostnadsfri offert på ditt drömhus. Fyll i kontaktformuläret nedan:

Genom att skicka in formuläret godkänner du att LB-Hus sparar information om dig. Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter i vår integritetspolicy.

Gå på visning

Är du intresserad av att se några av våra hus i verkligheten. Besök någon av våra visningar för att få en känsla för husen vi levererar. Se alla visningar