LB Optimal 159

Snyggt och smart för sluttningstomten

Det här symmetriska sluttningshuset i New England-stil gör stort intryck med sin utsida. Och känslan fortsätter när du kliver in i den pampiga entrén med trappan som blickpunkt mitt i den stora hallen. Det är gott om utrymme och möjligheter också i övriga delar – fyra sovrum, klädvård med bra förvaring, en centralt placerad matplats för bästa vyn över framsidan. Välj balkong med utgång från köket som tillval och njut av frukostbrickan där, eller på uteplatsen mot baksidan.

Några få steg från husets master bedroom ligger ett badrum med plats för både dusch och badkar. På entréplan finns bonusrummet som kan utrustas med pentry och som ger dig maxade möjligheter. Vad blir det hos dig? Biosalong eller ”lekland”? Gästrum eller tonårslya?

{{ HouseProvider.price }}

Kontakta oss för mer information. Läs mer om totalentreprenad.

Prisgrupp {{ HouseProvider.priceGroupNumber }} — {{ HouseProvider.priceGroupText }}

Byggsatspris: {{ HouseProvider.kitPrice }}

Boarea: 141.6 m²

Byggnadsarea: 92.4 m²

Antal rum: 6

Byggnadshöjd: 6.1 m

Hustyp: Sluttningshus

Taklutning: 27°

Nockhöjd: 8.3 m

Arkitekt: Filip Behr

Produktblad och utrustningsstandard (pdf) Jämför oss gärna

Planritningar (Standardutförande)

Övervåning
Bottenvåning
Övervåning
Bottenvåning

Fasadritningar (Standardutförande)

Roterbar 3D-modell

Intresserad av LB Optimal 159?

Varmt välkommen att kontakta oss om du har några frågor eller önskar få en kostnadsfri offert på ditt drömhus. Fyll i kontaktformuläret nedan:

Genom att skicka in formuläret godkänner du att LB-Hus sparar information om dig. Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter i vår integritetspolicy.

Gå på visning

Är du intresserad av att se några av våra hus i verkligheten. Besök någon av våra visningar för att få en känsla för husen vi levererar. Se alla visningar