LB Optimal 153

Klassiker med öppen planlösning

I det här huset finns gott om plats för familjen att växa och förändras – du kan välja upp till fyra sovrum, lägga till extra förvaringsutrymme under trappan, och har från start praktisk klädvård med egen entré som ger en smidig ingång från kortsidan. Entréplan präglas av öppna och ljusa sällskapsytor; köket övergår i matplats som övergår i vardagsrum. Den trevliga köksön bjuder lätt in till umgänge medan matlagningen pågår. Med fönsterdörr i köket som tillval är steget ut i trädgården alltid nära – kanske är det där ni skördar egenodlad basilika om sommaren? Övervåningen med sovavdelning ger ett ombonat intryck med snedtak och gemensamt allrum i anslutning till trappan.

Inredd eller oinredd övervåning?

Valet är ditt. Våra 1,5-planshus går alla att få med både inredd och oinredd övervåning. Väljer du oinredd övervåning kan du välja till olika tillval med förberedelser. Det gör 1,5-planshusen till våra mest flexibla hus. Väljer du oinredd övervåning bygger vi ditt 1,5-planshus med helt oinredd vind, enligt samma princip som ett 1-planshus – men med större taklutning. Kanske nöjer du dig med entrevåningen, men vill ha möjlighet till ett bättre andrahandsvärde i framtiden? Då är det här alternativet perfekt.

Virtuell visning av isolerad övervåning – se här

Virtuell visning av oinredd övervåning – se här

Se även vårt visningshus i Stockholm som är ett LB Optimal 153

{{ HouseProvider.price }}*

*Priset avser utförande med oinredd övervåning. Huset går även att få med färdig övervåning. Kontakta din säljare för mer information.

Kontakta oss för mer information. Läs mer om totalentreprenad.

Prisgrupp {{ HouseProvider.priceGroupNumber }} — {{ HouseProvider.priceGroupText }}

Byggsatspris: {{ HouseProvider.kitPrice }}

Boarea: 152.6 m²

Byggnadsarea: 102.5 m²

Antal rum: 6

Byggnadshöjd: 3.6 m

Hustyp: 1,5-plan

Taklutning: 45°

Nockhöjd: 7.8 m

Arkitekt: Filip Behr

Produktblad och utrustningsstandard (pdf) Jämför oss gärna

Planritningar (Standardutförande)

Oinredd ovanvåning

Fasadritningar (Standardutförande)

Roterbar 3D-modell

Intresserad av LB Optimal 153?

Varmt välkommen att kontakta oss om du har några frågor eller önskar få en kostnadsfri offert på ditt drömhus. Fyll i kontaktformuläret nedan:

Genom att skicka in formuläret godkänner du att LB-Hus sparar information om dig. Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter i vår integritetspolicy.

Gå på visning

Är du intresserad av att se några av våra hus i verkligheten. Besök någon av våra visningar för att få en känsla för husen vi levererar. Se alla visningar