LB Optimal 145

Modernt ladhus i tiden

Välkommen in, och välkommen hem! Det utstrålar det här 1,5-planshuset i modern ladhuskänsla. Här kliver du in i en ordentlig entré som övergår i kök och vardagsrum i praktisk vinkel. Matplats och vardagsrum har stora fönster mot baksidan och dubbla fönsterdörrar på gaveln. Extra härlig rymd ger ryggåstaket som går hela vägen upp i nock, och har kontakt med ovanvåningens allrum. Avskilt från de gemensamma, öppna ytorna ligger det stora sovrummet med tillhörande klädkammare, tillräckligt stort för att rymma ett skrivbord. På ovanvåningen finns två sovrum, badrum, arbetsrum och ett allrum för umgänge eller skön egentid i soffan.

Obs LB Optimal 145 finns endast med inredd ovanvåning.

{{ HouseProvider.price }}

Kontakta oss för mer information. Läs mer om totalentreprenad.

Prisgrupp {{ HouseProvider.priceGroupNumber }} — {{ HouseProvider.priceGroupText }}

Byggsatspris: {{ HouseProvider.kitPrice }}

Boarea: 145.6 m²

Byggnadsarea: 114.3 m²

Antal rum: 6-8

Byggnadshöjd: 3.6 m

Hustyp: 1,5-plan

Taklutning: 45°

Nockhöjd: 7.3 m

Arkitekt: Filip Behr

Produktblad och utrustningsstandard (pdf) Jämför oss gärna

Planritningar (Standardutförande)

Fasadritningar (Standardutförande)

Roterbar 3D-modell

Intresserad av LB Optimal 145?

Varmt välkommen att kontakta oss om du har några frågor eller önskar få en kostnadsfri offert på ditt drömhus. Fyll i kontaktformuläret nedan:

Genom att skicka in formuläret godkänner du att LB-Hus sparar information om dig. Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter i vår integritetspolicy.

Gå på visning

Är du intresserad av att se några av våra hus i verkligheten. Besök någon av våra visningar för att få en känsla för husen vi levererar. Se alla visningar