LB Optimal 138

Stora möjligheter på få kvadratmeter

Med entrén placerad på husets gavel passar LB Optimal 138 fint också på smalare tomter. Två separata fönsterdörrar i vardagsrummet gör det dessutom möjligt att anpassa läget för uteplatsen efter tomtens form och förutsättningar – var är kvällssolen?
Huset har en modern fönstersättning och får ljus och rymd genom en delvis öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Det är ett praktiskt hus med fyra sovrum på optimerad yta, stor klädvårdsdel, kapprum vid entrén och gott om förvaringsmöjligheter. Här får du också vardagslyxiga detaljer som fransk balkong i master bedroom och inbyggd nisch för din tv-möbel i vardagsrummet.

Obs LB Optimal 138 finns endast med inredd ovanvåning.

{{ HouseProvider.price }}

Kontakta oss för mer information. Läs mer om totalentreprenad.

Prisgrupp {{ HouseProvider.priceGroupNumber }} — {{ HouseProvider.priceGroupText }}

Byggsatspris: {{ HouseProvider.kitPrice }}

Boarea: 138.7 m²

Byggnadsarea: 95.3 m²

Antal rum: 6

Byggnadshöjd: 3.6 m

Hustyp: 1,5-plan

Taklutning: 45°

Nockhöjd: 7.6 m

Arkitekt: Filip Behr

Produktblad och utrustningsstandard (pdf) Jämför oss gärna

Planritningar (Standardutförande)

Fasadritningar (Standardutförande)

Roterbar 3D-modell

Intresserad av LB Optimal 138?

Varmt välkommen att kontakta oss om du har några frågor eller önskar få en kostnadsfri offert på ditt drömhus. Fyll i kontaktformuläret nedan:

Genom att skicka in formuläret godkänner du att LB-Hus sparar information om dig. Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter i vår integritetspolicy.

Gå på visning

Är du intresserad av att se några av våra hus i verkligheten. Besök någon av våra visningar för att få en känsla för husen vi levererar. Se alla visningar