LB Optimal 134 Pulpet

Rymligt och välplanerat

Det här vinkelhuset ger garanterad trivsel år efter år, utan att gå ur tiden. Vilken stil föredrar du? Funkis med pulpettak eller mer klassiskt med sadeltak? Du väljer! Husets privata ytor med separat sovrumsavdelning bryts av med ett gemensamt allrum för sköna hemmakvällar tillsammans. Gott om sociala ytor ger också den öppna planlösningen i kök och vardagsrum, med många fönster för härligt ljusinsläpp. En del av vardagsrummet går att omvandla till arbetsrum – eller extra sovrum för den stora barnfamiljen. Den karaktäristiska vinkeln på huset formar en trevlig, vindskyddad uteplats för umgänge både evighetslånga sommarnätter och soliga höstdagar.

{{ HouseProvider.price }}

Kontakta oss för mer information. Läs mer om totalentreprenad.

Prisgrupp {{ HouseProvider.priceGroupNumber }} — {{ HouseProvider.priceGroupText }}

Byggsatspris: {{ HouseProvider.kitPrice }}

Boarea: 134.4 m²

Byggnadsarea: 151.7 m²

Antal rum: 5

Byggnadshöjd: 5.4 m

Hustyp: 1-plan, Vinkelhus

Taklutning: 18 och 22°

Nockhöjd: 5.4 m

Arkitekt: Filip Behr

Produktblad och utrustningsstandard (pdf) Jämför oss gärna

Planritningar (Standardutförande)

Fasadritningar (Standardutförande)

Roterbar 3D-modell

Intresserad av LB Optimal 134 Pulpet?

Varmt välkommen att kontakta oss om du har några frågor eller önskar få en kostnadsfri offert på ditt drömhus. Fyll i kontaktformuläret nedan:

Genom att skicka in formuläret godkänner du att LB-Hus sparar information om dig. Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter i vår integritetspolicy.

Gå på visning

Är du intresserad av att se några av våra hus i verkligheten. Besök någon av våra visningar för att få en känsla för husen vi levererar. Se alla visningar