LB Optimal 133

Perfekt för barnfamiljen

Det här är ett oerhört välplanerat hus med fem till sex rum, generösa sällskapsutrymmen och rejäl klädvård och förvaring på ett enda plan. Den öppna planlösningen i husets mitt skapar naturliga centralpunkter där hela familjen kan samlas – samtidigt som det finns gott om möjlighet till egentid med sovrum och allrum i ena änden av huset, och master bedroom, med praktisk anslutning till walk in closet, i den andra. Tillvalen burspråk och braskamin höjer mysfaktorn hela året med extra ljusinsläpp om sommaren och något att kura ihop sig framför när det mörknar.

{{ HouseProvider.price }}

Kontakta oss för mer information. Läs mer om totalentreprenad.

Prisgrupp {{ HouseProvider.priceGroupNumber }} — {{ HouseProvider.priceGroupText }}

Byggsatspris: {{ HouseProvider.kitPrice }}

Boarea: 133 m²

Byggnadsarea: 152.4 m²

Antal rum: 6

Byggnadshöjd: 5.0 m

Hustyp: 1-plan

Taklutning: 27°

Nockhöjd: 5.6 m

Arkitekt: Filip Behr

Produktblad och utrustningsstandard (pdf) Jämför oss gärna

Planritningar (Standardutförande)

Fasadritningar (Standardutförande)

Roterbar 3D-modell

Intresserad av LB Optimal 133?

Varmt välkommen att kontakta oss om du har några frågor eller önskar få en kostnadsfri offert på ditt drömhus. Fyll i kontaktformuläret nedan:

Genom att skicka in formuläret godkänner du att LB-Hus sparar information om dig. Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter i vår integritetspolicy.

Gå på visning

Är du intresserad av att se några av våra hus i verkligheten. Besök någon av våra visningar för att få en känsla för husen vi levererar. Se alla visningar