LB Optimal 127

Funkisvilla med generöst fönsterparti

Ett hem för det moderna hushållet. Här ramar överskjutande tak och väggar in baksidan och ger både ett originellt uttryck och vindskyddad uteplats. Baksidans stora fönsterparti får kök och vardagsrum att bada i solljus. I köket ingår praktisk köksö. Välj till eldstad med central placering – för att på bästa sätt ta vara på värmen. De fyra sovrummen är placerade i varsin ände, det största med egen klädkammare. I sin nätta och välplanerade modell passar den här enplansvillan bra även som fritidshus. För ytterligare ljusinsläpp kan du välja till parallelltak med extra fönster ovanpå baksidans ursprungliga fönster.

{{ HouseProvider.price }}

Kontakta oss för mer information. Läs mer om totalentreprenad.

Prisgrupp {{ HouseProvider.priceGroupNumber }} — {{ HouseProvider.priceGroupText }}

Byggsatspris: {{ HouseProvider.kitPrice }}

Boarea: 126.7 m²

Byggnadsarea: 142.4 m²

Antal rum: 5

Byggnadshöjd: 3.3 m

Hustyp: 1-plan

Taklutning:

Nockhöjd: 3.9 m

Arkitekt: Filip Behr

Produktblad och utrustningsstandard (pdf) Jämför oss gärna

Planritningar (Standardutförande)

Fasadritningar (Standardutförande)

Roterbar 3D-modell

Intresserad av LB Optimal 127?

Varmt välkommen att kontakta oss om du har några frågor eller önskar få en kostnadsfri offert på ditt drömhus. Fyll i kontaktformuläret nedan:

Genom att skicka in formuläret godkänner du att LB-Hus sparar information om dig. Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter i vår integritetspolicy.

Gå på visning

Är du intresserad av att se några av våra hus i verkligheten. Besök någon av våra visningar för att få en känsla för husen vi levererar. Se alla visningar