LB Optimal 126

Ett familjehus i (fram)tiden

Den här nya husmodellen kombinerar allt det som ett modernt boende ska ha. Smarta lösningar och utrymme för både vardagsbestyr, lördagskalas och söndagslugn. Allt på välplanerade energisnälla kvadratmeter.

Ett hem med funktion och flexibilitet i topp – på en behagligt kompakt boyta som tillåter både närhet och avskildhet. Den öppna planlösningen i husets mitt ger en lugn överblick och knyter med stora fönster an insida med utsida. Inbyggt skafferi och gott om utrymme i köket är som bäddat för storhandling och rykande härliga middagar. När de små vill dra sig undan ha de sitt eget mysiga krypin i ena delen. Och i den andra, det lyxiga föräldrarsovrummet med egen wc/dusch. Utomhus är pricken över i det stora taket med fria ytor som möjliggör egenproducerad el med solpaneler.

Ett hus precis för vår tid – och den som kommer.

Folder: LB Optimal 126

{{ HouseProvider.price }}

Kontakta oss för mer information. Läs mer om totalentreprenad.

Prisgrupp {{ HouseProvider.priceGroupNumber }} — {{ HouseProvider.priceGroupText }}

Byggsatspris: {{ HouseProvider.kitPrice }}

Boarea: 126 m²

Byggnadsarea: 142.4 m²

Antal rum: 5-6

Byggnadshöjd: 3.3 m

Hustyp: 1-plan

Taklutning: 27°

Nockhöjd: 5.6 m

Arkitekt: Filip Behr

Produktblad och utrustningsstandard (pdf) Jämför oss gärna

Planritningar (Standardutförande)

Fasadritningar (Standardutförande)

Roterbar 3D-modell

Intresserad av LB Optimal 126?

Varmt välkommen att kontakta oss om du har några frågor eller önskar få en kostnadsfri offert på ditt drömhus. Fyll i kontaktformuläret nedan:

Genom att skicka in formuläret godkänner du att LB-Hus sparar information om dig. Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter i vår integritetspolicy.

Gå på visning

Är du intresserad av att se några av våra hus i verkligheten. Besök någon av våra visningar för att få en känsla för husen vi levererar. Se alla visningar