Exteriör
Interiör
LB Optimal 173
Sovrum med egen klädkammare

Det här är huset med stort ”H” för dig som vill ha gott om plats för både fester och vardagsliv. Med stort master bedroom med egen wc/dusch och klädkammare, separat barndel med eget allrum, rejäl yta för vardagsrum/matplats och massor med förvaringsmöjligheter i klädvårdsdelen, är så gott som hela önskelistan avklarad. Husets sällskapsytor badar i ljus tack vare generösa fönsterpartier och såväl kök som vardagsrum har kontakt med både framsidan och den vindskyddade baksidan. Bland tillvalen hittar du ryggåstak i vardagsrum med fönsterpaket och takfönster.


 

 

Boarea 
173.3 m²
Antal rum 
6
Byggarea 
196.4 m²
Taklutning 
45°
3 213 100 kr
Malmö 
35
Stockholm 
45
Göteborg 
39
Umeå 
66

Energiberäkningarna är utförda med temperatur 21°C i bostadsutrymmen.

Förutsättningar:

  • Värmepump: NIBE F730
  • Fönster: Elit Xceed 
  • Luftläckage: max 0,6 l/s m2
  • Marginal enligt TMF: 8.11

Redovisade värden är baserade på standardhus och kan variera beroende på val av byggort, inplacering, ändring av medeltemperatur och/eller ändring i konstruktion på grund av tillval (ryggåstak, fönsterändringar mm.)

 

Priserna varierar något, beroende på var i landet du bygger ditt hus. På kartan ser du våra fem olika prisområden. Priserna avser standardutförande med vår höga grundstandard och inkluderar grundläggning med platta på mark och vattenburen golvvärme. Vi förbehåller oss rätten för lokala prisavvikelser med hänsyn till transport- och tillgänglighetssvårigheter, så som vid bl a bro-, tunnel- eller färjeanslutna ögrupper.

LB Optimal 173

Pris: 3 140 100 kr

Östra Skåne, Blekinge och Småland

Pris: 3 213 100 kr

Medelpris

Pris: 3 383 700 kr

Stockholms län

Pris: 3 364 800 kr

Norrlandskusten, Östersund och Gotland

Pris: Mot offertförfrågan

Bohuslän (Ej Uddevalla)
Övriga Norrland inkl Malmfälten

spegelvänd

Roterbar 3D-modell

Specifikationer

Boarea: 
173.3 m²
Byggarea: 
196.4 m²
Antal rum: 
6
Byggnadshöjd: 
3.6 m
Hustyp: 
1-plan
Taklutning: 
45°
Nockhöjd: 
6,9
Arkitekt: 
Husdesign: Filip Behr

Garage

Våra garage finns i flera olika stilar och du får alltid samma högkvalitativa panel, tak, plåtar som på själva huset. 

Standard och tillval

Här hittar du de valmöjligheter du har inom ramen för våra huskoncept, i form av standardutrustning och tillval.

Vill du veta mer om huset?

Ange endast siffror. Inga mellanslag eller andra tecken.

De personuppgifter du lämnar på vår hemsida hanteras i legitimt intresse för att kunna förse dig med information om våra hus. Uppgifterna kommer endast att hanteras av personal anställd av Svensk Husproduktion och av våra säljare (agenter), vilka också företräder varumärket LB-hus. Vi behåller dina uppgifter i 2 år, sedan raderas de automatiskt från våra system. Om du vill att de ska raderas tidigare, kontaktar du oss via gdpr@svenskhusproduktion.se. Du kan också kontakta oss på denna adressen om du vill veta vilka uppgifter vi har om dig eller om du vill att vi rättar några uppgifter.

Om du har klagomål på hur vi hanterar dina uppgifter så har du alltid rätt att vända dig till tillsynsmyndigheten. Om du i ett senare skede väljer att teckna ett entreprenadkontrakt med oss, upphör detta avtal att gälla och det nya tar vid.

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Vill du beställa våra huskataloger?