Exteriör
Interiör
LB Optimal 165
Lättplacerat, socialt och rymligt

Det är lätt att umgås i sluttningshuset LB Optimal 165. Inte minst i det centralt placerade köket med direktkontakt till nästan hela entréplanet. Här är öppet och ljust med stora fönsterpartier som ger en fin utsikt mot baksidan ”lite grann från ovan”. Förvaringsutrymmena är ett annat plus värt att nämna; ett lyxigt master bedroom med extra generös förvaring, stor klädkammare i två av de mindre sovrummen och dessutom allt önskvärt utrymme för ren och smutsig tvätt i klädvården. Väldigt bra är också det faktum att huset kan placeras på flera olika sätt på din tomt eftersom sluttningsplanet har tre väggar utan fönster. Vänd och vrid och hitta läget som ger er mest.

 

 


 

 

Boarea 
158.7 m²
Antal rum 
6
Byggarea 
96.7 m²
Taklutning 
14°
3 287 700 kr
Malmö 
31
Stockholm 
37
Göteborg 
33
Umeå 
49

Energiberäkningarna är utförda med temperatur 21°C i bostadsutrymmen.

Förutsättningar:

  • Värmepump: NIBE F730
  • Fönster: Elit Xceed 
  • Luftläckage: max 0,6 l/s m2
  • Marginal enligt TMF: 8.11

Redovisade värden är baserade på standardhus och kan variera beroende på val av byggort, inplacering, ändring av medeltemperatur och/eller ändring i konstruktion på grund av tillval (ryggåstak, fönsterändringar mm.)

 

Priserna varierar något, beroende på var i landet du bygger ditt hus. På kartan ser du våra fem olika prisområden. Priserna avser standardutförande med vår höga grundstandard och inkluderar grundläggning med platta på mark och vattenburen golvvärme. Vi förbehåller oss rätten för lokala prisavvikelser med hänsyn till transport- och tillgänglighetssvårigheter, så som vid bl a bro-, tunnel- eller färjeanslutna ögrupper.

LB Optimal 165

Pris: 3 191 500 kr

Östra Skåne, Blekinge och Småland

Pris: 3 287 700 kr

Medelpris

Pris: 3 401 200 kr

Stockholms län

Pris: 3 454 300 kr

Norrlandskusten, Östersund och Gotland

Pris: Mot offertförfrågan

Bohuslän (Ej Uddevalla)
Övriga Norrland inkl Malmfälten

spegelvänd

Roterbar 3D-modell

Specifikationer

Boarea: 
158.7 m²
Byggarea: 
96.7 m²
Antal rum: 
6
Byggnadshöjd: 
7 m
Hustyp: 
Sluttningshus
Taklutning: 
14°
Nockhöjd: 
7,4
Arkitekt: 
Husdesign: Filip Behr

Garage

Våra garage finns i flera olika stilar och du får alltid samma högkvalitativa panel, tak, plåtar som på själva huset. 

Standard och tillval

Här hittar du de valmöjligheter du har inom ramen för våra huskoncept, i form av standardutrustning och tillval.

Vill du veta mer om huset?

Ange endast siffror. Inga mellanslag eller andra tecken.

De personuppgifter du lämnar på vår hemsida hanteras i legitimt intresse för att kunna förse dig med information om våra hus. Uppgifterna kommer endast att hanteras av personal anställd av Svensk Husproduktion och av våra säljare (agenter), vilka också företräder varumärket LB-hus. Vi behåller dina uppgifter i 2 år, sedan raderas de automatiskt från våra system. Om du vill att de ska raderas tidigare, kontaktar du oss via gdpr@svenskhusproduktion.se. Du kan också kontakta oss på denna adressen om du vill veta vilka uppgifter vi har om dig eller om du vill att vi rättar några uppgifter.

Om du har klagomål på hur vi hanterar dina uppgifter så har du alltid rätt att vända dig till tillsynsmyndigheten. Om du i ett senare skede väljer att teckna ett entreprenadkontrakt med oss, upphör detta avtal att gälla och det nya tar vid.

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Vill du beställa våra huskataloger?