Exteriör
Interiör
LB Optimal 159
Snyggt och smart för sluttningstomten

Det här symmetriska sluttningshuset i New England-stil gör stort intryck med sin utsida. Och känslan fortsätter när du kliver in i den pampiga entrén med trappan som blickpunkt mitt i den stora hallen. Det är gott om utrymme och möjligheter också i övriga delar – fyra sovrum, klädvård med bra förvaring, en centralt placerad matplats för bästa vyn över framsidan. Välj balkong med utgång från köket som tillval och njut av frukostbrickan där, eller på uteplatsen mot baksidan.

Några få steg från husets master bedroom ligger ett badrum med plats för både dusch och badkar. På entréplan finns bonusrummet som kan utrustas med pentry och som ger dig maxade möjligheter. Vad blir det hos dig? Biosalong eller ”lekland”? Gästrum eller tonårslya?

 


 

 

Boarea 
141.6 m²
Antal rum 
6
Byggarea 
92.4 m²
Taklutning 
27°
2 992 000 kr
Malmö 
30
Stockholm 
35
Göteborg 
32
Umeå 
47

Energiberäkningarna är utförda med temperatur 21°C i bostadsutrymmen.

Förutsättningar:

  • Värmepump: NIBE F730
  • Fönster: Elit Xceed 
  • Luftläckage: max 0,6 l/s m2
  • Marginal enligt TMF: 8.11

Redovisade värden är baserade på standardhus och kan variera beroende på val av byggort, inplacering, ändring av medeltemperatur och/eller ändring i konstruktion på grund av tillval (ryggåstak, fönsterändringar mm.)

 

Priserna varierar något, beroende på var i landet du bygger ditt hus. På kartan ser du våra fem olika prisområden. Priserna avser standardutförande med vår höga grundstandard och inkluderar grundläggning med platta på mark och vattenburen golvvärme. Vi förbehåller oss rätten för lokala prisavvikelser med hänsyn till transport- och tillgänglighetssvårigheter, så som vid bl a bro-, tunnel- eller färjeanslutna ögrupper.

LB Optimal 159

Pris: 2 860 700 kr

Östra Skåne, Blekinge och Småland

Pris: 2 992 000 kr

Medelpris

Pris: 3 107 900 kr

Stockholms län

Pris: 3 107 100 kr

Norrlandskusten, Östersund och Gotland

Pris: Mot offertförfrågan

Bohuslän (Ej Uddevalla)
Övriga Norrland inkl Malmfälten

spegelvänd

Roterbar 3D-modell

Specifikationer

Boarea: 
141.6 m²
Byggarea: 
92.4 m²
Antal rum: 
6
Byggnadshöjd: 
6.1 m
Hustyp: 
Sluttningshus
Taklutning: 
27°
Nockhöjd: 
8,3
Arkitekt: 
Husdesign: Filip Behr

Garage

Våra garage finns i flera olika stilar och du får alltid samma högkvalitativa panel, tak, plåtar som på själva huset. 

Standard och tillval

Här hittar du de valmöjligheter du har inom ramen för våra huskoncept, i form av standardutrustning och tillval.

Vill du veta mer om huset?

Ange endast siffror. Inga mellanslag eller andra tecken.

De personuppgifter du lämnar på vår hemsida hanteras i legitimt intresse för att kunna förse dig med information om våra hus. Uppgifterna kommer endast att hanteras av personal anställd av Svensk Husproduktion och av våra säljare (agenter), vilka också företräder varumärket LB-hus. Vi behåller dina uppgifter i 2 år, sedan raderas de automatiskt från våra system. Om du vill att de ska raderas tidigare, kontaktar du oss via gdpr@svenskhusproduktion.se. Du kan också kontakta oss på denna adressen om du vill veta vilka uppgifter vi har om dig eller om du vill att vi rättar några uppgifter.

Om du har klagomål på hur vi hanterar dina uppgifter så har du alltid rätt att vända dig till tillsynsmyndigheten. Om du i ett senare skede väljer att teckna ett entreprenadkontrakt med oss, upphör detta avtal att gälla och det nya tar vid.

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Vill du beställa våra huskataloger?