LB Optimal 172

Det moderna boxhuset

Gott om boyta på liten byggyta gör det här huset flexibelt för både små och stora tomter – och familjer. Den med förkärlek för funkis lär uppskatta den stilrent kvadratiska modellen och det moderna platta taket. Här hänger kök, matplats och vardagsrum ihop i ett enda stort rum med generösa fönster ut mot baksidan, som förser hela första plan med fint ljusinsläpp. Den öppna trappan mitt i huset skapar skön rundgång på nedre plan. På plan två finns ett större badrum med plats för både dusch och badkar. I huset finns också fem sovrum, alla med gott om förvaring. Det största har egen klädkammare som lätt rymmer ett skrivbord för hemarbete.

 

{{ HouseProvider.price }}

Kontakta oss för mer information. Läs mer om totalentreprenad.

Prisgrupp {{ HouseProvider.priceGroupNumber }} — {{ HouseProvider.priceGroupText }}

Byggsatspris: {{ HouseProvider.kitPrice }}

Boarea: 171.4 m²

Byggnadsarea: 97.6 m²

Antal rum: 7

Byggnadshöjd: 6.8 m

Hustyp: 2-plan

Taklutning:

Nockhöjd: 6.8 m

Arkitekt: Filip Behr

Produktblad och utrustningsstandard (pdf) Jämför oss gärna

Planritningar (Standardutförande)

Fasadritningar (Standardutförande)

Roterbar 3D-modell

Intresserad av LB Optimal 172?

Varmt välkommen att kontakta oss om du har några frågor eller önskar få en kostnadsfri offert på ditt drömhus. Fyll i kontaktformuläret nedan:

Genom att skicka in formuläret godkänner du att LB-Hus sparar information om dig. Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter i vår integritetspolicy.

Gå på visning

Är du intresserad av att se några av våra hus i verkligheten. Besök någon av våra visningar för att få en känsla för husen vi levererar. Se alla visningar