LB Optimal 151 Sadel

Huset med gaveln mot gatan

Det här är ett gavelställt tvåplanshus med fantastisk känsla av rymd, som passar perfekt för det lite större hushållet. Stora, ljusa sällskapsytor kombineras med yteffektivt tänk och gott om förvaringsmöjligheter. Köket kan placeras antingen på fram-eller baksidan, beroende på tomtens förutsättningar och huset går att få med upp till fyra sovrum. Som tillval finns bland annat balkong från allrummet och möjlighet till vidbyggt garage. Separat klädvård ingår som standard. Sadeltaket bidrar till det klassiska utseendet och det här huset är perfekt för dig som vill ha en riktig New England-stil.

{{ HouseProvider.price }}

Kontakta oss för mer information. Läs mer om totalentreprenad.

Prisgrupp {{ HouseProvider.priceGroupNumber }} — {{ HouseProvider.priceGroupText }}

Byggsatspris: {{ HouseProvider.kitPrice }}

Boarea: 151.8 m²

Byggnadsarea: 88.5 m²

Antal rum: 6

Byggnadshöjd: 6.1 m

Hustyp: 2-plan

Taklutning: 27°

Nockhöjd: 8.2 m

Arkitekt: Filip Behr

Produktblad och utrustningsstandard () Jämför oss gärna

Planritningar (Standardutförande)

Bottenvåning
Ovanvåning
Bottenvåning
Ovanvåning

Fasadritningar (Standardutförande)

Roterbar 3D-modell

Intresserad av LB Optimal 151 Sadel?

Varmt välkommen att kontakta oss om du har några frågor eller önskar få en kostnadsfri offert på ditt drömhus. Fyll i kontaktformuläret nedan:

Genom att skicka in formuläret godkänner du att LB-Hus sparar information om dig. Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter i vår integritetspolicy.

Gå på visning

Är du intresserad av att se några av våra hus i verkligheten. Besök någon av våra visningar för att få en känsla för husen vi levererar. Se alla visningar