LB Optimal 146

Smart och öppet i vinkel

Det här vinkelhuset passar de flesta tomter – och familjekonstellationer. Här är det stora sovrummet avskilt i ena änden av huset, med egen klädkammare och badrum. I andra änden finns ytterligare tre sovrum och gemensamt allrum för lekstunder och myskvällar. Köket är husets centrum, och ansluter till det rymliga vardagsrummet med matplats i vinkel och altandörr som ger en naturlig koppling till baksidan. Tillvalda fönster från golv till tak, eller pampigt ryggåstak i vardagsrum, ger extra öppenhet. Den egna tvättstugan har en rejält tilltagen klädkammare med skjutdörrspari. Välj till kopplat garage med ingång direkt till tvättstugan – särskilt tacksamt under regniga dagar.

 

{{ HouseProvider.price }}

Kontakta oss för mer information. Läs mer om totalentreprenad.

Prisgrupp {{ HouseProvider.priceGroupNumber }} — {{ HouseProvider.priceGroupText }}

Byggsatspris: {{ HouseProvider.kitPrice }}

Boarea: 146 m²

Byggnadsarea: 164 m²

Antal rum: 6

Byggnadshöjd: 3.4 m

Hustyp: 1-plan, Vinkelhus

Taklutning: 27 och 34°

Nockhöjd: 5.8 m

Arkitekt: Filip Behr

Produktblad och utrustningsstandard (pdf) Jämför oss gärna

Planritningar (Standardutförande)

Fasadritningar (Standardutförande)

Roterbar 3D-modell

Intresserad av LB Optimal 146?

Varmt välkommen att kontakta oss om du har några frågor eller önskar få en kostnadsfri offert på ditt drömhus. Fyll i kontaktformuläret nedan:

Genom att skicka in formuläret godkänner du att LB-Hus sparar information om dig. Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter i vår integritetspolicy.

Gå på visning

Är du intresserad av att se några av våra hus i verkligheten. Besök någon av våra visningar för att få en känsla för husen vi levererar. Se alla visningar