Smarta hem enligt LB-Hus

Det är 2017 och den hjälpande tekniken finns överallt – våra bilar är intelligenta och mobiltelefonen kan mer än en dator kunde alldeles nyss. Utan att vi tänkt på det har det som vi sett som framtidsscenarion blivit vardagsmat. Klart att våra hem också ska vara smarta!

Vi har bestämt oss för att ge våra kunder mest hus för pengarna. Därför är vi nu först ut i branschen med att inkludera smarta hem-lösningar i vår grundstandard. Smarta hem enligt LB-Hus är framtaget i samarbete med svenska Compare-IT. Systemet gör det möjligt för några av husets grundfunktioner att kommunicera med dig. Värmepumpen, eluttag och belysningskällor blir smarta och du kan låta dem ”tänka själv” eller göra precis som dina förinställningar säger. Huset vet. Häftigt, eller hur? Och smart, väldigt smart.

Funktionerna i Smarta hem gör din vardag bekvämare och tryggare. Dessutom ger den dig kontroll över husets och styrda apparaters energiförbrukning. Med appen kan du styra och ha full koll på ditt hus, även när du inte är hemma. Här kan du läsa om funktionerna och möjligheterna, din säljare hjälper dig som vill ha fördjupad information.

Ps. Vill du ha ännu mer? Tillsammans med utvalda, välkända leverantörer erbjuder vi tillval som gör ditt hus ännu lite smartare och mer energieffektivt. Under vårt jubileumsår 2017 ger vi dig ett mycket förmånligt pris på tillvalspaketet Grön och Trygg.