Du är värd mest

Beslutet att bygga nytt hus är en stor sak och dessutom bara det första i raden. För i nästa steg är det dags att bestämma vilken leverantör som ska få bygga, vad du vill ha och behöver och vad det får kosta.

Vi vet att marknaden är full av erbjudanden som liknar vårt. Väldigt mycket. Öppna planlösningar och helkaklade badrum i hus som ofta är klädda i liggande vitmålad träpanel. Ett och annat grått, rött eller svart. Ett och annat i puts eller tegel. Och vi vet att andra småhusleverantörer ger dig ungefär samma löften, samma möjligheter att ändra och välja till så att huset blir perfekt just för dig. Det kan inte vara lätt att hitta rätt och förstå vad som skiljer den ena från den andra.

Men en sak är lätt – att välja det alternativ som ger dig mest för pengarna. Mest hus, mest trygghet under byggprocessen och flest stunder fyllda med det som gör just ditt liv gott på riktigt. Mest av allt utom kompromisser. För visst vill du ha råd och tid att göra annat än att bara bo? Ganska mycket annat, eller hur? Och det är du värd.

Du som bestämmer dig för LB-Hus får helt enkelt ett bättre utgångsläge, bland annat eftersom våra hus redan från start har segmentets högsta grundstandard. Vi vågar påstå att fördelarna i vårt erbjudande ger dig mest hus för pengarna och förklarar vad vi menar i fem punkter.

#1 Ett bättre utgångsläge

Hög färdigställandegrad och grundstandard. Attraktiva tillval - allt till bra pris.

#2 Totalentreprenad - på riktigt

Tryggt och smidigt med ett enda kontrakt och ett hus som verkligen är nyckelfärdigt.

#3 Kundfokus hela vägen

Proffsigt bemötande och stort engagemang. Från första kontakt till garantibesiktning.

#4 Länge leve vardagen i huset

Kvalitetsprodukter och material som håller för det liv du vill leva. Länge!

#5 Hållbara svenska trähus

Man mår bra i ett trähus som byggts för att hålla länge, med omtanke om miljö och människa.

Funderar du på att bygga hus med oss?

Funderar du på hur det går till att bygga ett hus och vad det innebär? Känner du dig osäker på vart du ska börja och vad som kommer hända längst vägen? Våra erfarna säljare lotsar er från första prisförfrågan och genom hela processen. 

Vill du beställa våra huskataloger?