Tvåplanshus

2-planshusen är naturligtvis våra mest yteffektiva hus. Här utnyttjar du byggytan till max. Många av husmodellerna går att få i två helt olika utföranden stilmässigt – beroende på vilken taklösning du väljer. Flera av dem går också att få med vidbyggt garage. Vi ser idag att de moderna detaljplanerna allt oftare tillåter 2-planshus, detta gör att just den här byggnadstypen är på stark frammarsch. Särskilt i storstäderna.

Moderna tvåplanshus med bra planlösningar

Ett tvåplanshus ger er full takhöjd på båda våningarna, vilket innebär gott om boarea och smarta planlösningar som optimerar varje yta på båda planen. Hos oss på LB-Hus hittar du olika modeller av 2-planshus med 5 till hela 8 sovrum. När du är med och bygger ett hus från grunden får du ta beslut om allt från var balkongen ska sitta till innerväggar, placering av köket och mycket mer. Att flytta till ett nybyggt tvåplanshus är ett långsiktigt val och tillsammans med er tar vi fram ett hem som kommer att passar er för en lång tid framöver.

 

2-planshus i New England-stil

Något som är klassiskt och aldrig går ur tiden är 2-planshus i så kallad New England-stil. Där kan ni bo rymligt med stil i en öppen planlösning som skapar en härligt inbjudande känsla tillsammans med allt ljusinsläpp från de stora fönsterna. Den stora verandan blir en mysig samlingsplats för vänner och familj där ni kan umgås tillsammans i skydd från regn och rusk. Ett tvåplanshus i New England-stil passar in lika bra i lantliga miljöer som i mer bebyggda stadsområden.

 

Tvåplansvillor för den stora familjen

Vi på LB-Hus bygger moderna tvåplanshus med många rum för både den lilla och stora familjen. Med upp till åtta sovrum skapas ett flexibelt och rymligt hem där ni kan bo och trivas tillsammans allt eftersom familjens behov ändras. En bra planlösning gör att ni utnyttjar boytan på ett praktiskt sätt, till exempel med en stor och välplanerad hall till familjens alla skor och ytterkläder. Ett av alla smarta tillval som du kan göra är bland annat att bygga förvaring under trappan.

 

2-planshus med balkong och kopplat garage

När man planerar för att bygga sitt drömhus är det viktigt att tänka på både små och stora detaljer. Våra 2-planshus kan fås med balkong, burspråk eller veranda, perfekt för allt från mysiga frukostar till trevliga och sena kvällar tillsammans. Komplettera tvåplanshuset med ett garage för bilar och annan förvaring. Vi erbjuder både fristående och kopplade modeller som integreras. Oavsett om det handlar om ett garage eller en carport ingår betongplatta som standard.