LB Optimal 198

Vårt största vinkelhus med rum för alla

Det här är vårt största hus. Det är rymligt, ljust, välplanerat och perfekt för det stora hushållet. Här finns gott om praktiska förvaringsmöjligheter och stora, ljusa sällskapsytor med öppen planlösning. Den rymliga hallen ger bra utrymme för förvaring och som tillval finns även möjlighet till ett extra förvaringsutrymme under trappan. Huset har fem sovrum, alla med fönster åt två håll. Dessutom finns möjlighet till ytterligare ett sovrum, om du delar av allrummet. Vinkeln skapar en trevlig och ombonad innergårdskänsla på uteplatsen och du kan välja till New England-veranda längs med fasaderna. Separat klädvård ingår som standard.

 

{{ HouseProvider.price }}

Kontakta oss för mer information. Läs mer om totalentreprenad.

Prisgrupp {{ HouseProvider.priceGroupNumber }} — {{ HouseProvider.priceGroupText }}

Byggsatspris: {{ HouseProvider.kitPrice }}

Boarea: 198.1 m²

Byggnadsarea: 124.2 m²

Antal rum: 8

Byggnadshöjd: 6.1 m

Hustyp: 2-plan, Vinkelhus

Taklutning: 27°

Nockhöjd: 8.3 m

Arkitekt: Ingemar Medlöw - IMw-design AB

Produktblad och utrustningsstandard () Jämför oss gärna

Planritningar (Standardutförande)

Bottenvåning
Ovanvåning
Bottenvåning
Ovanvåning

Fasadritningar (Standardutförande)

Roterbar 3D-modell

Intresserad av LB Optimal 198?

Varmt välkommen att kontakta oss om du har några frågor eller önskar få en kostnadsfri offert på ditt drömhus. Fyll i kontaktformuläret nedan:

Genom att skicka in formuläret godkänner du att LB-Hus sparar information om dig. Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter i vår integritetspolicy.

Gå på visning

Är du intresserad av att se några av våra hus i verkligheten. Besök någon av våra visningar för att få en känsla för husen vi levererar. Se alla visningar