#1 Ett bättre utgångsläge

I vårt utgångspris ingår mycket av det som andra leverantörer tar extra betalt för, eller som du måste lägga en hel del tid och energi på om du väljer att spara in på kostnaden och göra det själv. På branschspråk kallas det hög leveransomfattning och vår är högst i segmentet.

Det gäller grundläggande saker som platta på mark med vattenburen golvvärme och ett grundmålat, inflyttningsklart hus. Det handlar också om riktigt goda möjligheter att få ett hus med den utrustning och de egenskaper som du vill ha.

Men den höga leveransomfattningen innebär inte att våra hus kostar mer, tvärtom faktiskt. Vi är nämligen ovanligt duktiga på att arbeta standardiserat och upprepningseffekten ger oss fördelar både vid inköp och i produktionsmomenten i fabriken.

Vårt erbjudande tål verkligen att jämföras och det hoppas vi att du gör. Vi har tagit fram en smidig checklista med punkterna trygghet, exteriör, interiör, energi och teknik, kök och entreprenadåtagande. Den visar hur mycket som ingår redan i grundutförandet. På tillvalslistan finns dessutom attraktiva och noggrant utvalda alternativ som adderar ännu mer av det som ger dig mest!

Jämför oss gärna

Standard och tillval

#2 Totalentreprenad - på riktigt

Tryggt och smidigt med ett enda kontrakt och ett hus som verkligen är nyckelfärdigt.

#3 Kundfokus hela vägen

Proffsigt bemötande och stort engagemang. Från första kontakt till garantibesiktning.

#4 Länge leve vardagen i huset

Kvalitetsprodukter och material som håller för det liv du vill leva. Länge!

#5 Hållbara svenska trähus

Man mår bra i ett trähus som byggts för att hålla länge, med omtanke om miljö och människa.