Karlshamn

ASARUM

På Dunhammarvägen finns det 1st tomt kvar.

Välkommen till Asarum! Ett lugnt bostadsområde med närhet till centrum. Endast en tomt kvar i ett äldre bostadsområde, vilket innebär att när huset är klart är området klart och man slipper vänta på år av färdigställande.
I tomtpriset ingår avstyckning och utförda markarbeten. Tillkommande markarbeten samt anslutningsavgifter (t.ex. Kommunalt VA och EL) tillkommer. Tomten passar till en 1,5 plansvilla och behöver terrasseras i bakkant.

Välkommen att kontakta Ameli för en personlig kalkyl och mer info.

 


 

Fakta

Objekttyp: 
Tomt
Tomtareal: 
893 m²
Ägarförhållande: 
Privatägd
Adress: 
Dunhammarvägen 17
VA: 
Kommunal anslutning
Tomtpris: 
250 000 kr

Passande hustyper

Det här är ett rymligt och välplanerat hus som passar det lite större hushållet. Här finns gott...

Här finns gott om utrymme för det större hushållet, det märks redan i den rymliga entrén som har...

Det här är ett rymligt och välplanerat hus som passar det lite större hushållet, med sin...

Kontakta säljare

Ameli Behr
Säljare
0708 44 46 85
Kontakta
Ange endast siffror. Inga mellanslag eller andra tecken.

De personuppgifter du lämnar på vår hemsida hanteras i legitimt intresse för att kunna förse dig med information om våra hus. Uppgifterna kommer endast att hanteras av personal anställd av Svensk Husproduktion och av våra säljare (agenter), vilka också företräder varumärket LB-hus. Vi behåller dina uppgifter i 2 år, sedan raderas de automatiskt från våra system. Om du vill att de ska raderas tidigare, kontaktar du oss via gdpr@svenskhusproduktion.se. Du kan också kontakta oss på denna adressen om du vill veta vilka uppgifter vi har om dig eller om du vill att vi rättar några uppgifter.

Om du har klagomål på hur vi hanterar dina uppgifter så har du alltid rätt att vända dig till tillsynsmyndigheten. Om du i ett senare skede väljer att teckna ett entreprenadkontrakt med oss, upphör detta avtal att gälla och det nya tar vid.

Hitta hit

Dunhammarvägen 17
374 51 Asarum 56° 12' 25.65" N, 14° 51' 18.324" E

Vill du beställa våra huskataloger?