Sundsvall

Alnö
Tomt med magiskt fint läge på Alnö

Granne med förskola och skola finns nu denna byggklara villatomt till salu. Mycket högt och fint läge med havsutsikt, ytterligare gallring är på gång för att göra utsikten ännu bättre. I närområdet finns trevliga vandringsstigar i härlig skogsmiljö. Enkel tomt att bebygga, belägen precis intill Skravsättsvägen och där kommunalt VA och Servanet finns vid tomtgräns. Marken är redan finplanerad, bättre förutsättningar är ovanliga! I området finns dessutom mycket äldre bebyggelse vilket gör att det aldrig är långt till nya och gamla vänner.

Bygg ett nyckelfärdigt hus från LB-hus med hög standard där bl.a. gjuten betongplatta med vattenburen golvvärme, helkaklade badrum, kök från Marbodal, försäkringar och övrigt som krävs för ett komplett inflyttningsklart hus ingår i kalkylerna. Se bifogade kalkyler och inspirationsbilder för exempel på tänkbara hus eller läs vidare på lbhus.se för att se ytterligare husmodeller.

Kostnader för VA, el och fiber tillkommer.

Kontakta vår säljare Jan Stark 0702 05 52 74 eller jan.stark@lbhus.se för mer information om våra husmodeller och för produktionskostnadskalkyl.

Läs mer om tomten hos Länsförsäkringar Fastighetsförmedling

Objekttyp: Tomt

Tomtareal: 1097

Adress: Skravsättsvägen 5B

Ägarförhållande: Privatägd mark

Fast.beteckning: Alnö Vi: 3:213

VA: Kommunal anslutning

Tomtpris: 950 000 kr/st eller högstbjudande