Sluttningshus och Sutteränghus

LB-Hus erbjuder yteffektiva sluttningshus där du kan välja mellan att ha entrén på bottenvåningen eller på övervåningen. Vilket som passar bäst beror på tomtens utformning. Sluttningshus, som också kallas suterränghus, är en hustyp som drar nytta av den utformning som en sluttande tomt har. Husen baseras, precis som de övriga modellerna i vår Optimal­serie, på standardiserade lösningar men varje sluttningshus behöver skräddarsys efter tomtens form och förutsättningar. Därför är de planlösningar som visas här i husförslagen flexibla.

Nyckelfärdiga sluttningshus med garage

Ett nyckelfärdigt hus är ett bekvämt och praktiskt sätt att bygga nytt. Med ett nyproducerat sluttningshus får du ett genomtänkt hem som är utformad efter ert tycke och smak gällande planlösning och detaljer både inomhus och utomhus. På så sätt blir det väldigt personligt och ett hem för er att trivas i under en lång tid framöver. Våra sluttningshus kan även fås med garage eller carport. LB-Hus har lång erfarenhet av branschen, över 60 år, och vi vet vad som krävs för att skapa uppskattade hem med allt från idé och skiss till att nycklarna lämnas över. Välkommen till oss!

 

Modernt sutteränghus för branta och smala tomter

Jakten på den perfekta tomten kan vara både lång och krävande. Låt inte en tomt som är smal och brant sätta stopp för dina husdrömmar – bygg istället ett snyggt sluttningshus med genomtänkt planlösning. Från utsidan ser huset inbjudande och trevligt ut. När ni kommer innanför ytterdörren öppnar huset upp sig med sutterängvåningen. En praktiskt del av bygget är att sutteränghuset går att vrida på och därmed anpassas på flera olika sätt, allt för att på bästa sätt kunna placeras på din tomt.

 

Sluttningshus i New England-stil

New England är en gammaldags stil som har blivit ett mycket populärt val för moderna sluttningshus.

Vår modell LB Optimal 159 är ett pampigt hus med stor, välkomnande hall och möjlighet till fyra sovrum. Det är ett modernt utformat sutteränghus med stora fönster, mycket ljusinsläpp och generösa utrymmen att umgås på. En genomgående tanke i hela huset är smarta utrymmen till förvaring. Med både balkong och uteplats finns det flera möjligheter att njuta av måltider och sociala möten utomhus.

 

Vad menas med sutteränghus?

Den branta tomten gör att huset byggs i 2 plan, där den ena våningen är under marknivån jämfört med den andra våningen. Vanligtvis är det övervåningen som har entrén, men det finns olika husmodeller beroende på vilka förutsättningar som finns. Ett sutteränghus gör det möjligt att bygga ett större hus även i varierande terräng. Modellerna är utformade för att utnyttja de möjligheter som finns med en kuperad tomt. Husets utformning brukar ge olika utsikter och vyer beroende på vilken våning som du befinner dig på. Eftersom nedervåningen endast har fönster åt ett håll är det viktigt för oss att anpassa och använda oss av stora, generösa ljusinsläpp. Kontakta din lokala säljare så kan vi tillsammans undersöka vilka möjligheter som finns med din tomt. Vi hörs!