Våra hus

Alla våra hus har det gemensamt att de är arkitektritade och produktionseffektiva, men sedan skiljer det sig åt en del. Vi erbjuder hus i två serier och oavsett serie bygger vi på totalentreprenad. Det innebär att du skriver på ett enda kontrakt och att vi tar ansvar för hela byggprocessen.

Vill du beställa våra huskataloger? Klicka här

Vår storsäljande husserie som ger mest hus för pengarna. Segmentets högsta grundstandard med en mängd tillvalsmöjligheter och alternativ. I husserien LB Optimal finns det 32 st husmodeller att välja bland.
Vårt boende anpassat för seniorer. Skräddarsydda till målgruppen och byggs i utvalda områden med fokus på trygghet och bekvämlighet. I husserien LB Senior finns det 6 st husmodeller att välja bland.
LB Flex kallar vi våra kundanpassade hus som utgår ifrån vår ordinarie husmodeller men med mindre ändringar.

Garage

Våra garage finns i flera olika stilar och du får alltid samma högkvalitativa panel, tak, plåtar som på själva huset. 

Standard och tillval

Här hittar du de valmöjligheter du har inom ramen för våra huskoncept, i form av standardutrustning och tillval.

Vill du bygga hus med oss?

Det är lätt att bygga hus med oss. Vårt produktionskoncept håller priserna nere och gör det möjligt för oss att erbjuda en mängd olika hus som är oerhört kostnadseffektiva att producera. Dessutom erbjuder vi totalentreprenad. Det gör byggprocessen väldigt smidig för dig som kund. Du skriver ett enda kontrakt, får ett fast pris och en garanterad inflyttningsdag.

Vill du beställa våra huskataloger?