Våra hus

Alla våra hus har det gemensamt att de är arkitektritade och produktionseffektiva, men sedan skiljer det sig åt en del. Vi bygger hus i två kategorier och oavsett kategori bygger vi på totalentreprenad. Det innebär att du skriver på ett enda kontrakt och att vi tar ansvar för hela byggprocessen.

Smarta hem

Vi har bestämt oss för att ge våra kunder mest hus för pengarna. Därför är vi nu först ut i branschen med att inkludera smarta hem-lösningar i vår grundstandard.
Läs mer om Smarta hem enligt LB-Hus

Vår storsäljande husserie som ger mest hus för pengarna. Segmentets högsta grundstandard med en mängd tillvalsmöjligheter och alternativ.
Vårt boende anpassat för seniorer. Skräddarsydda till målgruppen och byggs i utvalda områden med fokus på trygghet och bekvämlighet.

Garage

Våra garage finns i flera olika stilar och du får alltid samma högkvalitativa panel, tak, plåtar som på själva huset. 

Standard och tillval

Här hittar du de valmöjligheter du har inom ramen för våra huskoncept, i form av standardutrustning och tillval.

Vill du bygga hus med oss?

Det är lätt att bygga hus med oss. Vårt produktionskoncept håller priserna nere och gör det möjligt för oss att erbjuda en mängd olika hus som är oerhört kostnadseffektiva att producera. Dessutom erbjuder vi totalentreprenad. Det gör byggprocessen väldigt smidig för dig som kund. Du skriver ett enda kontrakt, får ett fast pris och en garanterad inflyttningsdag.

Beställ vår huskatalog!