Överbyhöjd

Uddevalla
Där husdrömmar förverkligas

Välkomna till ett nytt område vid Lanesund, strax utanför Uddevalla, med fantastisk havsutsikt, härligt solläge och med visionen om ett område där husdrömmar förverkligas.

Här finns allt – närhet till skogspromenader, krabbfiske, bad och båtliv, men samtidigt med närhet till all den service och shopping som krävs för ett modernt och bekvämt liv för hela familjen. Göteborg finner man på ett behagligt pendlingsavstånd med bil, tåg eller buss. Särskilt som västkustens ”huvudstad” efter planerad utbyggnad av järnvägen (inleds 2019), endast ligger ca 30 minuters avkopplande tågresa bort.

Samtliga 31 villatomter äger en byggrätt på maximalt 250 m² per fastighet. Dock får högst 25 % av tomten bebyggas. Maximal tillåten byggnadsarea för komplementbyggnad är 60 m². Detta innebär att området kommer att förbli luftigt och med rejäla avstånd mellan husen, även fullt utbyggt. Tomternas storlek varierar mellan cirka 1000 m² upp till cirka 1700 m². Tomterna säljs genom Länsförsäkringar Fastighetsförmedling i samarbete med Länsförsäkringar Bank.

Projektören har ingått ett nära samarbete med oss. Vi förfogar över reserverade tomter där du har möjligheten att bygga ditt LB-hus. Vi är väl förtroget med området och är med er i hela processen. Från val av tomt till slutbesiktning.

Kontakta vår säljare Mikael Kahlin, för personlig visning, offert & kalkyl.

För mer information klicka här.

Objekttyp: Tomt

Tomtareal: Mellan 1000-1700

Ägarförhållande: Privatägd mark

Fast.beteckning: Överby 1:31

VA: Kommunal anslutning, avgift tillkommer

Tomtpris: Från 1 400 000 kr