Uddevalla

ÖVERBYHÖJD

Där husdrömmar förverkligas

Välkomna till ett nytt område vid Lanesund, strax utanför Uddevalla, med fantastisk havsutsikt, härligt solläge och med visionen om ett område där husdrömmar förverkligas.

Här finns allt - närhet till skogspromenader, krabbfiske, bad och båtliv, men samtidigt med närhet till all den service och shopping som krävs för ett modernt och bekvämt liv för hela familjen. Göteborg finner man på ett behagligt pendlingsavstånd med bil, tåg eller buss. Särskilt som västkustens ”huvudstad” efter planerad utbyggnad av järnvägen (inleds 2019), endast ligger ca 30 minuters avkopplande tågresa bort.

Samtliga 31 villatomter äger en byggrätt på maximalt 250 m² per fastighet. Dock får högst 25 % av tomten bebyggas. Maximal tillåten byggnadsarea för komplementbyggnad är 60 m². Detta innebär att området kommer att förbli luftigt och med rejäla avstånd mellan husen, även fullt utbyggt. Tomternas storlek varierar mellan cirka 1000 m² upp till cirka 1700 m². Tomterna säljs genom Länsförsäkringar Fastighetsförmedling i samarbete med Länsförsäkringar Bank.

Projektören har ingått ett nära samarbete med oss. Vi förfogar över reserverade tomter där du har möjligheten att bygga ditt LB-hus. Vi är väl förtroget med området och är med er i hela processen. Från val av tomt till slutbesiktning. 

Kontakta vår säljare Mikael Kahlin, för personlig visning, offert & kalkyl.

För mer information klicka här.

Fakta

Objekttyp: 
Tomter
Tomtareal: 
Mellan 1000-1700 m²
Ägarförhållande: 
Privatägd mark
Adress: 
Vadholmsvägen
Fastighetsbeteckning: 
Överby 1:31
VA: 
Kommunal anslutning, avgift tillkommer
Tomtpris: 
Från 1 400 000 kr

Passande hustyper

I detta rymliga hus finns plats för både vardag och fest. Entrén har gott om

...

Det här är ett riktigt drömhus vad gäller såväl planlösning som estetik. Det stilrena utförandet...

Det här är ett klassiskt hus som präglas av ljuslinjer och genomsikt och passar perfekt för det...

Det här är ett rymligt vinkelhus som passar perfekt för det lite större hushållet. Det stilrena...

Kontakta säljare

Mikael Kahlin
Säljare - Halland
0722 16 99 28
Kontakta
Ange endast siffror. Inga mellanslag eller andra tecken.

De personuppgifter du lämnar på vår hemsida hanteras i legitimt intresse för att kunna förse dig med information om våra hus. Uppgifterna kommer endast att hanteras av personal anställd av Svensk Husproduktion och av våra säljare (agenter), vilka också företräder varumärket LB-hus. Vi behåller dina uppgifter i 2 år, sedan raderas de automatiskt från våra system. Om du vill att de ska raderas tidigare, kontaktar du oss via gdpr@svenskhusproduktion.se. Du kan också kontakta oss på denna adressen om du vill veta vilka uppgifter vi har om dig eller om du vill att vi rättar några uppgifter.

Om du har klagomål på hur vi hanterar dina uppgifter så har du alltid rätt att vända dig till tillsynsmyndigheten. Om du i ett senare skede väljer att teckna ett entreprenadkontrakt med oss, upphör detta avtal att gälla och det nya tar vid.

Hitta hit

Vadholmsvägen
451 98 Uddevalla 58° 28' 0.4188" N, 11° 40' 36.5952" E

Vill du beställa våra huskataloger?