Exteriör
Interiör
LB Optimal:nu 117
Klassiskt och yteffektivt

Det här huset präglas av ljuslinjer och genomsikt och blir ett perfekt hem för det mindre hushållet eller en lika perfekt sommarstuga med året-runt-standard. Med sin klassiska stil fungerar det väl i alla slags miljöer. De stora, ljusa sällskapsytorna skapar ett fint samspel mellan kök och vardagsrum. Här finns mycket goda förvaringsmöjligheter och stor klädvård ingår som standard. I :nu-utförande är huset extrautrustat med golv-till-tak-fönster i vardagsrum och extra WC i anslutning till entré. Skärmtak av kepsmodell vid entré ingår.

Vad ingår?

Precis som övriga husmodeller i LB Optimal:nu-sortimentet är detta hus utrustat enligt en grundstandard som vi satt upp för konceptet. 

Läs mer i standard- och tillvalskatalogen för LB Optimal:nu

 

Boarea 
116.6 m²
Antal rum 
4
Byggarea 
130.7 m²
Taklutning 
27°
1 964 100 kr

Prisgrupp 2 - Priserna varierar något, beroende på var i landet du bygger ditt hus.

Priserna varierar något, beroende på var i landet du bygger ditt hus. På kartan ser du våra fem olika prisområden. Vi förbehåller oss rätten för lokala prisavvikelser med hänsyn till transport- och tillgänglighetssvårigheter, så som vid bl a bro-, tunnel- eller färjeanslutna ögrupper.

LB Optimal:nu 117

Pris: 1 891 199 kr

Östra Skåne, Blekinge och Småland

Pris: 1 964 100 kr

Medelpris

Pris: 2 070 400 kr

Stockholms län

Pris: 2 034 000 kr

Norrlandskusten, Östersund och Gotland

Pris: Mot offertförfrågan

Bohuslän (Ej Uddevalla)
Övriga Norrland inkl Malmfälten

spegelvänd

Specifikationer

Boarea: 
116.6 m²
Byggarea: 
130.7 m²
Antal rum: 
4
Byggnadshöjd: 
3.3 m
Hustyp: 
1-plan
Taklutning: 
27°
Nockhöjd: 
5,6
Arkitekt: 
Husdesign: Filip Behr

Vill du veta mer om huset?

Ange endast siffror. Inga mellanslag eller andra tecken.

De personuppgifter du lämnar på vår hemsida hanteras i legitimt intresse för att kunna förse dig med information om våra hus. Uppgifterna kommer endast att hanteras av personal anställd av Svensk Husproduktion och av våra säljare (agenter), vilka också företräder varumärket LB-hus. Vi behåller dina uppgifter i 2 år, sedan raderas de automatiskt från våra system. Om du vill att de ska raderas tidigare, kontaktar du oss via gdpr@svenskhusproduktion.se. Du kan också kontakta oss på denna adressen om du vill veta vilka uppgifter vi har om dig eller om du vill att vi rättar några uppgifter.

Om du har klagomål på hur vi hanterar dina uppgifter så har du alltid rätt att vända dig till tillsynsmyndigheten. Om du i ett senare skede väljer att teckna ett entreprenadkontrakt med oss, upphör detta avtal att gälla och det nya tar vid.

Beställ vår huskatalog!