LB Optimal 141 - Ljungby

Välkommen till visning den 21 september i ett LB Optimal 141 i Ljungby. Öppettider finner du nedan. 

VIRTUELL VISNING: varsågod och kliv in!

Om huset

Det här är ett hus med smart planlösning och välutnyttjade ytor. Fönstrens placering ger ett modernt intryck och ett fint flöde av det viktiga ljuset. Här finns många möblerbara väggar och mycket goda förvaringsmöjligheter.  

Läs mer om LB Optimal 141

 

21 september 11.00 - 12.30

ADRESS

Semestervägen 43
34139 Ljungby 56° 50' 25.6344" N, 13° 58' 46.6896" E

Säljare

Millan Andersson
Säljare
0706 31 67 37
Kontakta
Ange endast siffror. Inga mellanslag eller andra tecken.

De personuppgifter du lämnar på vår hemsida hanteras i legitimt intresse för att kunna förse dig med information om våra hus. Uppgifterna kommer endast att hanteras av personal anställd av Svensk Husproduktion och av våra säljare (agenter), vilka också företräder varumärket LB-hus. Vi behåller dina uppgifter i 2 år, sedan raderas de automatiskt från våra system. Om du vill att de ska raderas tidigare, kontaktar du oss via gdpr@svenskhusproduktion.se. Du kan också kontakta oss på denna adressen om du vill veta vilka uppgifter vi har om dig eller om du vill att vi rättar några uppgifter.

Om du har klagomål på hur vi hanterar dina uppgifter så har du alltid rätt att vända dig till tillsynsmyndigheten. Om du i ett senare skede väljer att teckna ett entreprenadkontrakt med oss, upphör detta avtal att gälla och det nya tar vid.