Vinkelhus

Om du söker ett hus med en annorlunda karaktär och utseende, både på in- och utsidan, ska du välja ett vinkelhus. Våra L-formade husmodeller har en naturlig avskärmning mellan kök och vardagsrum samtidigt som det ger huset en härlig rymd och genomsikt. Ute ger vinkeln en ombonad inramning på altanen och skydd mot både insyn och friska vindar.

Vinkelhus med planlösning som passar dig

Hos oss på LB-Hus hittar du flera olika modeller av de populära vinkelhusen. Upptäcka de smarta planlösningarna som ger flexibla och generösa ytor. När huskropparna är placerade i vinkel mot varandra skapas en naturlig yta för uteplatsen, som får ett praktiskt skydd mot både väder och vind samt insyn. Ett vinkelhus är lätt att placera på en tomt och ger uteplatsen goda möjligheter till många soltimmar. Vi har vinkelhus i olika storlekar som är antingen enplans-, 1,5-plans- eller tvåplanshus.

 

1, 1,5 eller 2 plan med garage och carport

Oavsett vilken husmodell som du väljer så kan du komplettera ditt vinkelhus med ett garage eller carport. Med ett inbyggt garage kan ni gå direkt mellan huset och garaget, utan att behöva gå ut först. Garaget integreras med huset, vilket är både praktiskt för er och ger en snygg design. I vårt sortiment finns inbyggda och fristående garage samt carports för en eller flera bilar. När du köper garage eller carport till ditt LB-Hus ingår bland annat betongplatta på mark som standard.

 

Stora och små vinkelvillor

Vinkelhusen har stora möjligheter till individuell anpassning, med allt från planlösning och hur rummen är byggda till alla detaljer invändigt. Vi har allt från vinkelvillor i ett plan eller klassisk, traditionell stil till modeller i mer modern design eller den så kallade New England-stilen. Ryggåstak, pulpettak, pool, uteplats och balkong – det finns stor potential till att utforma sitt nya vinkelhus efter egna behov och önskemål. LB-Hus har över 60 års erfarenhet som hustillverkare och vi vet vad som krävs för ett lyckat husbygge.

 

Varför välja ett vinkelhus?

Att bygga sitt nya hus i vinkel har flera fördelar. Det kan vara ett bra val på lite mindre tomter, eftersom huset är mer flexibelt i sin placering och tomten kan utnyttjas på bästa sätt i kombination med bland annat trädgården, utsikten och solläget. Den häftiga planlösningen i kombination med en insynsskyddad uteplats är också två saker som många uppskattar med vinkelhusen. I vårt sortiment finns vinkelhus i både 1, 1,5 och 2 plan. Kontakta din lokala säljare så kan vi tillsammans titta på vilka modeller som passar bäst för er tomt. Vi hörs!