Exteriör
Interiör
LB Optimal 198
Vårt största vinkelhus med rum för alla

Det här är vårt största hus. Det är rymligt, ljust, välplanerat och perfekt för det stora hushållet. Här finns gott om praktiska förvaringsmöjligheter och stora, ljusa sällskapsytor med öppen planlösning. Den rymliga hallen ger bra utrymme för förvaring och som tillval finns även möjlighet till ett extra förvaringsutrymme under trappan. Huset har fem sovrum, alla med fönster åt två håll. Dessutom finns möjlighet till ytterligare ett sovrum, om du delar av allrummet. Vinkeln skapar en trevlig och ombonad innergårdskänsla på uteplatsen och du kan välja till New England-veranda längs med fasaderna. Separat klädvård ingår som standard.

Boarea 
198.1 m²
Antal rum 
8
Byggarea 
124.2 m²
Taklutning 
27°
3 096 500 kr
Malmö 
31
Stockholm 
38
Göteborg 
33
Umeå 
53

Energiberäkningarna är utförda med temperatur 21°C i bostadsutrymmen.

Förutsättningar:

  • Värmepump: NIBE F730
  • Fönster: Elit Xceed 
  • Luftläckage: max 0,6 l/s m2
  • Marginal enligt TMF: 8.11

Redovisade värden är baserade på standardhus och kan variera beroende på val av byggort, inplacering, ändring av medeltemperatur och/eller ändring i konstruktion på grund av tillval (ryggåstak, fönsterändringar mm.)

Priserna varierar något, beroende på var i landet du bygger ditt hus. På kartan ser du våra fem olika prisområden. Priserna avser standardutförande med vår höga grundstandard och inkluderar grundläggning med platta på mark och vattenburen golvvärme. Vi förbehåller oss rätten för lokala prisavvikelser med hänsyn till transport- och tillgänglighetssvårigheter, så som vid bl a bro-, tunnel- eller färjeanslutna ögrupper.

LB Optimal 198

Pris: 2 979 300 kr

Östra Skåne, Blekinge och Småland

Pris: 3 096 500 kr

Medelpris

Pris: 3 279 200 kr

Stockholms län

Pris: 3 210 900kr

Norrlandskusten, Östersund och Gotland

Pris: Mot offertförfrågan

Bohuslän (Ej Uddevalla)
Övriga Norrland inkl Malmfälten

spegelvänd

Roterbar 3D-modell

Specifikationer

Boarea: 
198.1 m²
Byggarea: 
124.2 m²
Antal rum: 
8
Byggnadshöjd: 
6.1 m
Hustyp: 
2-plan
Taklutning: 
27°
Nockhöjd: 
8.3 m
Arkitekt: 
Arkitekt : Ingemar Medlöw - IMw-design AB

Garage

Våra garage finns i flera olika stilar och du får alltid samma högkvalitativa panel, tak, plåtar som på själva huset. 

Standard och tillval

Här hittar du de valmöjligheter du har inom ramen för våra huskoncept, i form av standardutrustning och tillval.

Vill du veta mer om huset?

Ange endast siffror. Inga mellanslag eller andra tecken.

De personuppgifter du lämnar på vår hemsida hanteras i legitimt intresse för att kunna förse dig med information om våra hus. Uppgifterna kommer endast att hanteras av personal anställd av Svensk Husproduktion och av våra säljare (agenter), vilka också företräder varumärket LB-hus. Vi behåller dina uppgifter i 2 år, sedan raderas de automatiskt från våra system. Om du vill att de ska raderas tidigare, kontaktar du oss via gdpr@svenskhusproduktion.se. Du kan också kontakta oss på denna adressen om du vill veta vilka uppgifter vi har om dig eller om du vill att vi rättar några uppgifter.

Om du har klagomål på hur vi hanterar dina uppgifter så har du alltid rätt att vända dig till tillsynsmyndigheten. Om du i ett senare skede väljer att teckna ett entreprenadkontrakt med oss, upphör detta avtal att gälla och det nya tar vid.

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Vill du beställa våra huskataloger?