Fritidshus för alla årstider

Drömmer du om att bygga ett fritidshus? Ett sommarställe vid havet, en stuga i fjällen eller ett litet hus på landet? I våra husserier LB Optimal och LB Komfort finns flera mindre, husmodeller som passar perfekt som fritidsboende. Du får ett arkitektritat hus med hög kvalitet och året-runt-standard som gör det möjligt för dig att njuta av ditt fritidshus närhelst du vill.

Kanske planerar du för en framtid där ditt fritidshus blir ett permanent boende för familjen?

Bygga nytt fritidshus med kvalitet och stil

När du väljer att bygga nytt fritidshus med oss får du samma höga standard och kvalitetskänsla som i våra större husmodeller. Skillnaden är endast storleken och priset, vilket gör dessa hus till ett ekonomiskt attraktivt alternativ utan att kompromissa med kvaliteten. Våra fritidshus är designade för att smälta in i omgivningen och skapa en harmonisk koppling till naturen, oavsett om det är vid havet, i skogen eller någonstans däremellan.

 

Nyckelfärdigt fritidshus: Smidighet och bekvämlighet

Vi förstår att din tid är värdefull. Därför erbjuder vi nyckelfärdiga fritidshus så att du kan ägna dig åt annat som du vill göra. Bygg nytt fritidshus och välj bland våra befintliga modeller eller anpassa ditt hus efter dina egna önskemål och behov. Oavsett vad du väljer, så ser vi till att ditt fritidshus är redo för inflyttning så snabbt och smidigt som möjligt.

 

Fritidshus med året runt standard

Våra fritidshus är byggda för att hålla – i alla väder och under alla årstider. Vi bygger energieffektiva och hållbara hem som står för kvalitet, funktion och smarta lösningar. Det gör ditt fritidshus lika inbjudande och bekvämt på sommaren som det är mysigt och varmt på vintern. Det är det perfekta valet för dig som vill njuta av ditt fritidshus året runt, utan bekymmer.

Kontakta din lokala säljare så kan vi tillsammans titta på vilka modeller som passar bäst för just er tomt.